Laptop scherm zwart wordt? Een driver update kan de oplossing zijn!

Heeft uw scherm af en toe zwart worden? Heeft de computer vervolgens opnieuw op te starten op zijn eigen? Een scherm dat de zwarten en dan opnieuw opgestart kunnen worden veroorzaakt door een aantal redenen, gelukkig een van de meest voorkomende resoluties is zo simpel als het bijwerken van een chauffeur.

DRIVER UPDATE

De eenvoudigste oorzaak en oplossing van een storing scherm is gerelateerd aan uw computer graphics (ook bekend als video) driver. Een grafische driver is een stukje software waarmee het besturingssysteem van een computer om te communiceren met afbeeldingen van de computer. De bestuurder wordt gewoonlijk ontworpen door de fabrikant van de videokaart van de computer, niet de laptop fabrikant of de producent van het besturingssysteem.

Een grafische driver is een stukje software waarmee het besturingssysteem van een computer om te communiceren met afbeeldingen van de computer.

Als u last screen black-outs en hebben onlangs een upgrade van het besturingssysteem naar een nieuwere versie van Windows, het is heel goed mogelijk dat een verouderd of incompatibel stuurprogramma is de boosdoener. Microsoft’s Windows Update wordt verondersteld om oude drivers automatisch worden bijgewerkt. Echter, omdat Microsoft niet de stuurprogramma’s te ontwerpen, is de update niet altijd elke nieuwe driver voor elk type computer te nemen en het is componenten.

Video (of het scherm) problemen gemeld door nieuwe gebruikers van Windows 8 (en ook enigszins vaak voor na upgrades naar Windows 7 en Windows XP). Gelukkig zijn er stappen die u kunt nemen om uw bestuurder, ongeacht welke versie van Windows die u gebruikt bij te werken.

HOE je video Driver Update (S)

  1. Ga naar de website van uw computerfabrikant

Veel fabrikanten van videokaarten rekenen op laptop fabrikanten om driver updates vrij te geven. Laptop fabrikanten zijn zich ervan bewust dat de driver updates zal worden in de vraag na de release van een nieuw besturingssysteem, zodat alle beschikbare updates van stuurprogramma’s moeten zijn op de website van het bedrijf, samen met instructies over hoe je de driver te installeren.

  1. Controleer de website van de fabrikant van de videokaart

De fabrikant van de videokaart is de volgende beste optie als de driver niet beschikbaar is op de website van de laptop fabrikant. Als het stuurprogramma voor uw besturingssysteem niet beschikbaar is, kunt u een driver voor het systeem versie proberen onmiddellijk voorafgaand aan de jouwe. Bijvoorbeeld, als u Windows 8 draaien, maar de fabrikant biedt slechts een update voor Windows 7, probeer dat één en zien of het werkt. De meeste updates van de fabrikant websites zijn klaar te installeren, wat betekent dat u alleen maar te klikken op de update, klikt u op “Run” en volg eventuele latere aanwijzingen.

Weet niet wie je videokaart geproduceerd? Volg deze stappen om het antwoord te snel te vinden:

  • Navigeer naar uw Control Panel
  • Klik op “Beeldscherm Adapters” (dit is hetzelfde in alle besturingssystemen)
  • Vind uw fabrikant (Common fabrikant onder meer Nvidia, ATI en Intel)
  • Driver Reviver lopen
  • Driver Reviver is een handig programma dat krijgt het drivers rechtstreeks van de fabrikant van hardware of andere betrouwbare bronnen om ervoor te zorgen dat je de juiste drivers voor uw systeem. Het werkt op alle versies van Windows. Een quick scan kunnen allemaal te vinden uit de datum en verouderde drivers op uw systeem, en bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd en frustratie.

Nog steeds niet werkt?

Als het probleem niet is opgelost met een bijgewerkte driver dan is het probleem waarschijnlijk ligt elders. Het zou mogelijk uw laptop oververhit zijn. Als de computer voelt warm of als de ventilator voortdurend blaast, kan de computer nodig om af te koelen voor een beetje. Probeer te gaan een paar uur zonder gebruik te maken en te zien of het probleem aanhoudt. Als het probleem blijft bestaan, kan het heel goed de tijd voor een nieuwe computer.

Het is ook mogelijk dat uw videokaart het einde van zijn levensduur bereikt kan hebben. Een computer technicus kan het testen om te zien of dat is het probleem. Als dat zo is, dan moet je beslissen of het zinvol is financieel bij aan een nieuwe videokaart te installeren. In veel gevallen is het minder duur om een ​​nieuwe computer dan een nieuwe kaart is geïnstalleerd.

Aanbevolen producten:

A32-A15 A42-A15 A41-A15 Batterij – Koop MSI A32-A15 laptop batterij
AA-PB9NC6B AA-PB9NC6W Batterij – Koop samsung AA-PB9NC6B laptop batterij
AA-PLVN8NP Batterij – Nieuwe accu voor Samsung AA-PLVN8NP
AA-PLZN4NP Batterij – Koop Samsung AA-PLZN4NP laptop batterij
Acer AL15A32 batterij voor Acer Aspire E5-522 E5-522G E5-532 E5-532T E5-573

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *