Hoe maak je een monitor werken met je laptop maken

Dus u wilt een externe monitor toe te voegen aan uw laptop – misschien als een tweede scherm, of een nieuw scherm. Misschien is uw laptop woont op uw bureaublad en is niet zo mobiel, en je zou graag meer scherm onroerend goed.

Gelukkig heeft Windows maakte het heel gemakkelijk om een ​​LCD-monitor aan te sluiten op uw bestaande laptop. Alles wat je nodig hebt is de monitor, de laptop, en een kabel aan te sluiten. Wat voor soort kabel? Goede vraag.

VIND DE LAPTOP VIDEO OUT

Kijk op de zijkant van uw laptop voor een specifieke poort. De meeste laptops alleen komen met een. Welke poort ziet het eruit?

VIND DE MONITOR VIDEO IN

Kijk nu op de achterkant van uw glanzende nieuwe monitor. Je bent op zoek naar een passende port. Als je er een ziet, geweldig! Je hoeft alleen maar een kabel waar de beide uiteinden zijn hetzelfde. Als je in plaats daarvan zie alleen deze poort:

Dit apparaat is een dongle genoemd – … dan zul je ofwel een kabel die DVI heeft aan de ene kant, en de VGA / HDMI aan de andere kant, of een apparaat dat het ene uiteinde van de kabel converteert naar DVI nodig.

SLUIT DE KABEL

Als je eenmaal hebt bedacht wat kabel die u nodig hebt, sluit u het ene uiteinde in uw laptop en het andere uiteinde in uw monitor. Zorg ervoor dat de monitor is aangesloten, en zet zowel de laptop en de monitor.

STEL UW MONITOR

Na een tijdje zie je Windows verschijnen op het grote scherm. Maar het zou niet goed uit. Dat komt omdat je nodig hebt om een ​​aantal instellingen aan te passen aan de juiste resolutie uit uw monitor te krijgen, wanneer deze is aangesloten op een laptop.

  • Klik op Start (Windows-toets + X op Windows 8 en Windows 8.1)
  • Klik op Configuratiescherm
  • Klik op Beeldscherm
  • Klik op Aanpassen resolutie
  • Onder Meerdere schermen, selecteer Bureaublad weergeven Alleen Op 2.

Dit zal automatisch de resolutie van uw pc naar de beste kijken op uw beeldscherm te verhogen. Nu, als je wilt zowel de monitor en het scherm van de laptop te gebruiken op hetzelfde moment, selecteer Deze beeldschermen uitbreiden plaats. de resolutie van het beeldscherm wordt verlaagd om uw laptop te passen, maar je zult het voordeel van de twee schermen hebben.

Veel plezier met uw nieuwe laptop / monitor combo!

Aanbevolen producten:

163467-0001 159904-0001 Batterij – Koop LXE 163467-0001 laptop batterij
 21-65587-03 KT-21-61261-01 Batterij – Koop Motorola 21-65587-03 laptop batterij
3V806 Batterij – Nieuwe accu voor Dell 3V806
40Y6799 Batterij – Koop IBM 40Y6799 laptop batterij
451-BBIE 970V9 Batterij – Koop Dell 451-BBIE laptop batterij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *