PC Virus Protection and Prevention

De dreiging van computer -doden virussen is zeer reëel . Elk jaar worden duizenden computers geïnfecteerd met virussen die ernstig beperken functionaliteit en bijna altijd crash van de computer . Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop u uw computer kunt beschermen tegen deze virussen en lager uw risico op mogelijke besmetting . Basics beveiliging

Om adequaat te begrijpen hoe u uw pc te beschermen tegen virussen , is het belangrijk om een ​​paar security basics kennen . De eerste is dat de grootste bedreiging voor uw computer is het internet . Omdat de moderne breedbandverbindingen zijn altijd op , er zijn constant bedreigingen van de veiligheid . Echter , de tweede om te onthouden over pc-beveiliging is dat bijna alle virusaanvallen kunnen worden voorkomen . Met de juiste anti – virus en firewall- software , kunnen pc-virussen worden voorkomen . En ja , het kan worden gedaan voor gratis .
Anti – virus software

Anti – virus software is de computer de eerste lijn van verdediging tegen eventuele binnendringende programma of bestand dat kunnen schadelijke applicaties bevatten . De rol van anti – virus software is tweeledig : het volgt de activiteiten en gedownloade content , en ook scant uw harde schijf voor alle bestanden die het kan hebben gemist . Avast ! is een gratis anti – virus programma , en een link naar de homepage is in het gedeelte Bronnen .
Firewall

Een firewall is een verbinding management tool die beperkt de toegang tot uw netwerk informatie door derden . Een firewall is een essentieel instrument om websites en derden te houden van het verzamelen van informatie over u van bestanden die u hebt opgeslagen op uw computer . Firewalls houden u ook beschermd tegen derden downloaden van onbedoelde bestanden , zoals virussen , naar uw computer . Zie de sectie Rsources voor een link naar Comodo , dat is een gratis firewall applicatie .
Monitor uw e -mail

Een van de grootste manieren waarop virussen en spyware zijn verzonden is via e – mail . Het is essentieel om een virusscan met bijlagen en berichten voor potentieel schadelijke scripts en bestanden controleert hebben . De meeste moderne web – based e – mail servers ( zoals Yahoo! en MSN ) hebben hun eigen anti – virus software , maar als je een programma zoals Microsoft Outlook gebruiken om uw post te verzamelen , is het goed om een andere e – mail – gerichte anti hebben – virus programma dat uw boodschappen kunt scannen als ze worden ontvangen .
Bezoek alleen Betrouwbare sites

Hoewel dit lijkt misschien gezond verstand , zoekmachines zoals Google en Yahoo! maken het gemakkelijk om te klikken op een website die je nog nooit van hebt gehoord . Zorg er altijd voor om alleen te bezoeken sites die u vertrouwt , en als de site is gemarkeerd door een zoekmachine , niet gaan doen in de buurt van het.