Laptop scherm Problemen oplossen

Laptops zijn ongelooflijk handig vanwege hun strak design en het gemak van draagbaarheid , maar ze kan een echte pijn worden als ze niet meer goed werken . Het scherm van een laptop is het onderdeel dat het meest gemakkelijk zal falen en veroorzaken de meeste frustratie . Er zijn een aantal eenvoudige stappen voor probleemoplossing kunt u proberen op uw eigen alvorens reparatie of vervanging . Wat je nodig hebt
Extern beeldscherm

Toon Meer Aanwijzingen

1.Voltooi de basisstappen voor probleemoplossing eerste , zoals het controleren van het batterijniveau te zorgen dat de laptop is niet . doden en te kijken naar de onderkant van de laptop om te zien of de batterij goed is ingestoken kopen van

2.Schakel de laptop uit en dan weer aan , probeer dan het verwijderen en vervangen van de batterij om te zien of het scherm goed zal verschijnen na een herstart van het systeem .

3.Bestudeer de knop aan de zijkant of achterkant van de laptop die drukt wanneer het deksel gesloten is . Zorg ervoor dat het niet zit vast of is afgebroken , wat zou leiden tot het scherm van de laptop af te blijven, zelfs wanneer het deksel wordt geopend .

4.Sluit een externe monitor aan op de laptop en kijk of je bureaublad verschijnt op de monitor . Herstart de computer en toegang tot het systeem instellingen door op de toets “F2 ” wanneer het besturingssysteem wordt geladen . Ga in het BIOS en controleren om te zien of de laptop zit vast in de slaapstand en moet handmatig worden gewijzigd .

5. terug eventuele recente wijzigingen die u hebt gemaakt om de laptop , zoals het downloaden van nieuwe drivers of het installeren van nieuwe software , door het laden van een systeemherstelpunt of volledig formatteren van je harde schijf .

6.Als het scherm van de laptop nog steeds niet goed weergegeven na het voltooien van alle van de bovenstaande stappen , stuurt de laptop terug naar de fabrikant om te controleren of videokaart , ventilator of processor hardwarestoring.