LG G6 ontvangt eindelijk update naar Android 8.0 Oreo

LG G6 ontvangt eindelijk update naar Android 8.0 Oreo

Updaten die handel

Updatebeleid, dat woord dat komt nogal eens uit onze toetsenborden. Meer dan ooit zien we dat gebruikers klagen over een falend updatebeleid van de maker van hun smartphone. Een van deze merken die het nogal eens zwaar te voortduren heeft is LG. Om daar wat aan te doen begon het bedrijf een Software Upgrade Center.  In dat centrum houden ze zich bezig met sneller verspreiden van updates en anderzijds met de kwaliteit van de updates die wereldwijd gelijk moet zijn.

Op 28 april schreven we dat enkele dagen later de Android 8.0 Oreo-update voor de LG G6 zou gaan uitrollen. De uitrol is begonnen in Zuid-Korea en we ontvangen nu meldingen van lezers dat ze de update naar Android 8.0 Oreo binnen krijgen. Dat heeft dan 20 dagen geduurd en dat komt vaker door wanneer een update gefaseerd wordt uitgerold.

Laten we ons maar concentreren op het positieve en vieren dat de vele LG G6 gebruikers de update kunnen binnen halen. De LG G6 zal in de update ook de AI-features krijgen die op de LG V30S ThinQ werden gelanceerd. Hierbij gaat het vooral om een slimmere camera die automatisch zaken kan vertalen of het automatisch inscannen van QR-codes.

Beschikbaarheid

We hebben nu enkele meldingen binnen gekregen. Heb jij een LG G6 en krijg je de update ook binnen op je toestel laat het ons onderaan dit artikel weten.