Foto LG G7 ThinQ opgedoken: notch, koptelefoonaansluiting en extra knop

Er is weer een afbeelding van de LG G7 ThinQ opgedoken en hierop is het nog aan te kondigen vlaggenschip van zowel de voorkant als de achterkant heel duidelijk te zien.

Foto van LG G7 ThinQ

Het eerstvolgende vlaggenschip dat op de planning staat om aangekondigd te worden, is de LG G7 ThinQ. We hebben het toestel al mogen aanschouwen op deze endeze afbeelding maar nu is er een foto gelekt die het toestel nog duidelijker weergeeft en deze zie je hieronder. Alle kanten van de G7 worden er belicht waardoor we meer duidelijkheid krijgen over de mogelijke functies van het vlaggenschip.

Op de voorzijde is wederom te scherminkeping of notch te zien. Deze inkeping zagen we in eerdere geruchten ook al opduiken en daarmee gaat LG ook mee in de trend van 2018. De inkeping zorgt ervoor dat er meer schermoppervlakte is, de notificatiebalk is als het ware naar boven geschoven en de sensoren en selfiecamera zijn in de inkeping verborgen. Net als bij de Huawei P20 Pro, ASUS ZenFone 5 en 5Z zien we tevens een vrij grote rand onderaan het scherm.

Op de achterzijde zien we de verticale dual-camera-setup en de flitser met daaronder de vingerafdrukscanner. Onderaan is er een USB C-aansluiting en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. De laatste is op veel toestellen al niet meer aanwezig, de Samsung Galaxy S9 beschikt nog wel over een dergelijke poort. Opvallend is de plaatsing van de simkaartsleuf, deze zit bovenop het toestel.

De zijkant bevat een powerknop en volumeknoppen maar ook nog een extra knop. Dit zou een dedicated knop zijn zoals de Bixby-knop op Samsung-toestellen alleen dan voor het activeren van Google Assistant.

Onder de motorkap van het nieuwe toestel zal een Snapdragon 845-processor zitten die wordt ondersteund door 4 of 6GB aan werkgeheugen. Intern beschikt de G7 waarschijnlijk over 64 of 128GB geheugen. De LG G7 een LCD-scherm krijgen met een pixelverhouding van 3120 x 1440. Dit moet resulteren in een 19.5:9-beeldscherm. Verder zal de G7 worden voorzien van een aantal slimme mogelijkheden, kunstmatige intelligentie staat ook bij dit toestel centraal.

Lancering LG G7 ThinQ

De LG G7 ThinQ zou volgens LG Korea op 2 mei in New York en op 3 mei in Seoul worden aangekondigd. Dat betekent dus dat we het vlaggenschip volgende week al kunnen aanschouwen. We verwachten dat het toestel de maand erop in de winkels zal komen te liggen met een adviesprijs van rond de 800 euro.

LG ADS-40SG PSAB-L202C Laptop-oplader

Lenovo L15C4P71 Batterij 40Wh/5500mAh 7.6V

HIlti 2077977

Lenovo L16D1P32 Batterij 4050mAh 3.82V

LENOVO L13D3E31 Batterij 9000mah 3.75V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *