Renders van mogelijke opvolger BlackBerry KeyOne opgedoken

De BlackBerry KeyOne was een opvallende smartphone. Ten eerste omdat het een van de eerste nieuwe BlackBerry’s was en omdat het een toetsenbord had. Er zijn nu renders opgedoken van de opvolger van dit toestel.

BlackBerry

BlackBerry-smartphones hebben niet zo veel meer met BlackBerry te maken als we denken. Het Chinese TCL heeft de rechten van de BlackBerry-naam opgekocht en produceert nu toestellen onder de merknaam. Gelukkig blijven er wel een aantal van de waardes van BlackBerry te herkennen in de producten die TCL nu maakt. Een van de waardes is het fysieke toetsenbord waar nog steeds heel veel mensen met weemoed aan terugdenken. De BlackBerry KEYone was zo een toestel met een fysiek keyboard en ook nog eens een flink touchscreen.

We zijn nu een jaar verder en er verschijnen renders online van wat de opvolger van de BlackBerry KEYone moet zijn. Deze zal de BlackBerry KEYtwo of de BlackBerry KEYone 2 gaan heten.  Net als zijn voorganger zal dit toestel weer een fixed keyboard hebben onder aan het scherm. Het design zal wat ‘hoekiger’ worden en de kleur van het frame zal donkerder zijn in plaats van de metallic kleur van de BlackBerry KeyOne. Het glas van het toestel strekt zich helemaal uit naar de bovenzijde en de randen zijn ook smaller geworden. Aan de zijkant is er een vierde hardwareknop bijgekomen maar we weten nog niet wat deze doet.

Aan de achterzijde heeft dit toestel nu ook een dubbele camera voorzien van een dubbele flits. Aan de bovenzijde van het toestel zien we de ingang voor een 3.5 mm jack en aan de onderzijde zit een USB-C-aansluiting.

Dell 0PD19 1V2F6 Batterij 7600mAh/58Wh 7.4V

Motorola MC55 Batterij 2400MAH

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Alcatel TLi014A1 Batterij 1400mah 3.7V

Acer PA-1131-05 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *