Het gebruik van een Laptop Monitor voor een PS3

Aansluiten van uw Sony PlayStation 3 (PS3) game console naar een laptop-monitor een hele nieuwe wereld van games en films bekijken ervaringen zal openstellen, en zal u toelaten om je PS3 spelen op de weg en ervaring van de PS3’s high definition mogelijkheden zonder te kopen een dure HDTV-set. Zodra u de juiste apparatuur hebt, duurt het proces slechts een paar minuten.

Wat die u nodig hebt

 • Laptop TV-tuner (intern of extern)
 • PS3 AV kabels
 • Inspecteer de verbindingspoorten op uw laptop. Dit kunnen een van de vele vormen nemen: HDMI, DVI, VGA, component, S-Video, composiet en RF zijn het meest populair. Niet verwarren met een video-uitgang-poort voor een invoerpoort van TV. Als uw laptop niet over een TV-ingang interface beschikt, zal u moeten kopen een laptop TV input/TV-tunerkaart en sluit deze aan op uw laptop. Deze kaarten kunnen worden gevonden voor zo weinig zoals $5.
 • Sluit uw PS3 AV-kabels aan op uw laptop TV input interface. Zorg ervoor dat uw AV-kabels overeenkomen met het type van input interface op uw laptop. DVI- en VGA-kabels lijken, als component en composite kabels, dus wees bijzonder voorzichtig bij het omgaan met deze verbindingstypen. Als u niet zeker over uw kabels bent, Controleer de verpakking of de documentatie voor uw kabels om te bepalen wat ze zijn.
 • Start de software van de TV-tuner die bij uw laptop of externe TV-tunerkaart is geleverd. Volg de instructies van de software voor het selecteren van het verbindingstype dat overeenkomt met uw PS3 AV-kabels.
 • Start je PS3 door ingedrukt te houden van de “Power” knop op de voorzijde van de machine. U hoort twee pieptonen, de tweede plaatsvinden zal na de machtsknoop ongeveer vijf tot zes seconden ingedrukt.
 • Volg de instructies op uw laptop monitor weergegeven uw video-instellingen configureren. De PS3 detecteert automatisch uw verbindingstype, alsmede de resoluties van dat de monitor van laptop en de PS3 kunnen weergeven.

Tips & waarschuwingen

 • Om te profiteren van de PS3’s HD mogelijkheden, sluit aan op een laptop monitor met HDMI, DVI, VGA of component-kabels. U moet ook een laptop monitor staat de weergave van HD-resoluties.
 • Voor het gebruik van HDMI-kabels, moet u een HDCP-volgzame laptop monitor.
 • Als u niet de standaard-TV-tuner-software op uw computer, zijn verschillende terts-verschijnende partij software programma’s vrij online beschikbaar.
 • Aansluiten van een laptop monitor naar een PS3 zal alleen kunt u video afspelen op de laptop. U moet afzonderlijke stappen te ondernemen ter krijgt ook audio af te spelen op de laptop.

HP PCA222 633196-001 PS-6221-7 Laptop-oplader

IBM 44V4145 Batterij 3.7Ah 13.3Wh 3.6V

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

DELL H6T9R RV8MP Batterij 44wh 11.1V

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

Sony AC-NB12A Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *