Hoe het optimaliseren van een Laptop voor Gaming

Met behulp van een laptop voor gaming kan frustrerend zijn, omdat deze soorten computers meestal niet de beste voor high-end gaming zijn. Er zijn problemen met de koeling en upgrades zijn beperkt. Er zijn stappen die u nemen kunt om uw laptop beter lopen maken voor gaming maar. Dit zijn eigenlijk enkele van dezelfde dingen die je doen kunt om uw laptop sneller voor andere programma’s en de algehele prestaties, ook. Uitvoeren van onderhoud en sommige fundamentele wijzigingen in het systeem kan leiden tot betere gameprestaties.

Wat die u nodig hebt

  • Laptop cooling stand
  • Plaats de laptop op de top van een laptop cooling stand. Wanneer warmte onder een laptop bouwt, het zal vertragen en kan problemen veroorzaken. Met behulp van een koeling stand met fans verdrijft de lucht rond de onderkant van de computer, koeling het terwijl het draait.
  • Schakel visuele effecten gebruikt op de computer die prestaties uit de buurt van games nemen zal. Klik op de “Start”-menu, dan klik met de rechtermuisknop “Computer” of “Mijn Computer”. Klik op het tabblad “Geavanceerd”. Onder “Performance” Klik “Instellingen”. Selecteer de optie “Aanpassen voor de beste prestaties.” Klik op “OK” in beide vensters de wijzigingen moeten worden toegepast, dan sluit de Vensters.
  • Voer Defragmentatie uit op de harde schijf. Vanuit het startmenu, klikt u op ‘Computer’ of ‘Mijn Computer’. Met de rechtermuisknop op “Lokale schijf C:” en kies “Eigenschappen”. Klik op “Schijf opruimen.” Klik op de selectievakjes in naast elk item, tenzij u nodig hebt om die bestanden te houden. Klik op “OK” om de bestanden verwijderd. Deze tools worden overbodige bestanden verwijderd uit de harde schijf van uw computer.
  • Voer Defragmentatie uit op de harde schijf. Vanuit het startmenu, klikt u op ‘Computer’ of ‘Mijn Computer’. Met de rechtermuisknop op “Lokale schijf C:” en kies “Eigenschappen”. Klik op het tabblad van de “extra” en selecteer “Nu defragmenteren.” Voer het programma Defragmentatie. Dit hulpprogramma beweegt rond de gegevens op de harde schijf, zodat het sneller kan worden betreden.
  • Sluit alle programma’s die u niet nodig hebt, met inbegrip van die op de achtergrond uitgevoerd. Controleer onderaan rechts van de werkbalk voor de pictogrammen die aangeven van geopende programma’s af. Alle actieve programma’s naast je spel zal traag wordt. Geheugen en de processor zal door deze programma’s worden gebruikt als je ze niet sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een netwerkkabel in plaats van Wi-Fi voor online gaming met een laptop om de beste verbindingssnelheid.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *