Stroomverbruik van de batterij van de laptop? Wat moet ik doen?

Notebooks verbruiken meestal veel stroom, naast hun lange batterijlevensduur en slechte batterijkwaliteit, heeft persoonlijk gebruik van notebooks ook invloed. Hier geven we u enkele suggesties voor beter onderhoud van uw laptopbatterij.

Schakel draadloos uit
Draadloze functies omvatten Wi-Fi, Bluetooth en locatieservices voor applicaties, met name applicaties voor sociale media. Deze processen kunnen meer stroom verbruiken dan de batterij van de telefoon aankan. Schakel deze functies uit wanneer u ze niet gebruikt om de levensduur van de batterij van uw telefoon te verlengen. Sluit ze in het menu Instellingen zodra u ze niet meer gebruikt. Als u voor Wi-Fi verbinding wilt maken met een vertrouwd netwerk, kunt u ‘Verzoek om lid te worden van het netwerk’ uitschakelen in ‘Instellingen’> ‘Wi-Fi’. Dit kan u ook helpen uw iPhone in te zetten voor belangrijkere doeleinden.

 

Schakel automatische helderheid uit.
Als u zich buiten of in een donkere omgeving bevindt, hebt u niet de volledige weergave van uw telefoon nodig, omdat de helderheid van het scherm altijd meer stroom naar het scherm weergeeft. Als u de automatische helderheid wilt uitschakelen, gaat u naar Instellingen> Helderheid en achtergronden> Automatische helderheid en schuift u de schakelaar naar links. Zodra de Auto Brightness-functie is uitgeschakeld, kunt u de achtergrondverlichting van uw display dimmen tot het niveau dat uw ogen kunnen verdragen.
Niet-actieve toepassing
We praten specifiek over muziek-apps of een andere audio-afspeelapp zoals 8tracks of Spotify. Hoewel het heel interessant is om naar muziek te luisteren op het werk, als u stroom wilt besparen op uw telefoon, moet u deze apps afsluiten. Sommige apps zijn nog steeds actief, zelfs nadat u op de startknop hebt gedrukt. U moet de vijfvingerige beweging gebruiken om omhoog te vegen, verschuiven van de beschikbare apps op het scherm, de app selecteren om te sluiten en omhoog slepen om deze te sluiten.

Push-meldingen / app-updates.
Meldingen kunnen ons voorzien van actuele informatie over wat er in uw sociale of persoonlijke leven gebeurt. Frequente pop-ups op uw iPhone of iPad zorgen er echter voor dat uw batterij sneller leegraakt, omdat voor deze meldingen uw apparaat moet trillen of vocaliseren. Supervisie is de sleutel – laat Fetch gebeuren (laten de meisjes daar naar verwijzen?). Fetch houdt al uw meldingen in de gaten en waarschuwt u op het ingestelde tijdstip. Als u deze functie wilt activeren, gaat u naar Instellingen> Mail, Contacten, Agenda’s> Accounts> Nieuwe gegevens ophalen. Selecteer de app die u wilt activeren en stel de tijd in waarop u meldingen wilt verzenden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *