Samsung Galaxy Note 8 ontvangt mysterieuze update

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een grote update ontvangen maar waarvoor precies is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is het kunnen aanroepen van Google Assistant nu ook mogelijk via ‘Hey Google’.

Samsung Galaxy Note 8

Gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8 hebben vandaag een grote update voor hun toestel ontvangen. Dat is al de tweede in korte tijd die de populaire phablet bereikt. Enkele dagen geleden liep er al een update binnen via Samsung Switch en Over The Air met de veiligheidsupdate van juni.

Waar deze tweede update van iets meer dan 800 MB voor staat is niet helemaal duidelijk. Het draait niet om de veiligheidsupdate van juni, want deze was er al, en de ‘What’s new’ beschrijving geeft ook geen verduidelijking. Op het blog van Sammobileweten ze het ook niet precies maar hebben ze wel een vermoeden. In Duitsland heeft de Samsung Galaxy S9 ook twee keer een update achter elkaar gehad. Hierna was het mogelijk om Google Assistant met ‘Hey Google’ aan te roepen. We hebben dat bij twee toestellen geprobeerd, de eerste was ingesteld op Nederlands en kan wel werken met ‘Hey Google’ de tweede was ingesteld op de Engelse taal en kan geen gebruik maken van het ‘Hey Google’-commando.

Beschikbaarheid

Deze update zou voor iedere gebruiker beschikbaar moeten zijn via een Over The Air-update. Laat ons hieronder weten wat jij eventueel voor veranderingen heb kunnen ontdekken.

Acer ADP-135KB PA-113-05 Laptop-oplader

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

LENOVO DPS-280JB_A Laptop-oplader

Dell 0PD19 1V2F6 Batterij 7600mAh/58Wh 7.4V

Asus C11P1505 Batterij 3948mAh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *