De Lenovo Z5 met 4TB intern geheugen moet een baanbrekend toestel worden

Lenovo is in China een redelijk grote naam maar in de rest van de wereld wil het niet zo lukken. Het merk staat meer bekend om de laptops en Motorola dan van hun eigen lijn met smartphones. Misschien gaat daar verandering in komen.

Lenovo Z5

Het is vice president van Lenovo Chang Cheng zelf die op Weibo (het Chinese Twitter) informatie heeft gelekt betreffende de op handen zijnde lancering van de Lenovo Z5. Volgens deze hoge functionaris van het bedrijf zal er in de Lenovo Z5 van vier technologische doorbraken gebruik gemaakt gaan worden welke zijn gebaseerd op 18 gepatenteerde technologieën.

Men heeft al drie van de vier technologische doorbraken verklapt. Chang Cheng heeft het over een mogelijke beeldscherm-tot-body-verhouding van 95%. Daarnaast weet de beste man te vertellen dat de Lenovo Z5 een interne opslag zal hebben van 4TB en een stand-by-tijd van 45 dagen.  Als dat allemaal waar is dan zal de Lenovo Z5 het merk in een keer op de kaart zetten. Deze functies hebben we nog niet in een andere smartphone teruggezien al zal de Vivo Apex erg in de buurt komen.

Hoe het toestel eruit gaat zien weten we niet. Er is tot nu toe alleen een poster en een ruwe schets gedeeld op social media. Beiden laten geen dikke telefoon zien en dat zou je toch wel verwachten met de bovenstaande beloftes.

Beschikbaarheid

Op 5 juni aanstaande zal Lenovo in Beijing deze Lenovo Z5 gaan presenteren aan het publiek. Dan zullen we zien of dat het grootspraak was of de waarheid is gesproken door meneer Chang Cheng. De 45 dagen stand-by-tijd klinkt ons als muziek in de oren. Geen idee wat je met 4TB aan interne opslag moet tenzij je cloud-services niet vertrouwd en al de foto’s van je trouwerij of je kleinkinderen op je telefoon zet en hem dan verliest.

HP Elitedesk 800 G1 ProDesk 600 G1

ASUS C12N1435 Batterij 30Wh 3.8V

Bose Soundlink Mini 2 Pack

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8VASUS A41N1501 Batterij 48Wh 15V

Samsung S24A300B S27B350H Laptop-oplader

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *