LG V35 ThinQ komt ongeveer tegelijk met LG G7 op 2 mei, V40 dit najaar

De line-up van de komende vlaggenschepen van LG is gelekt door Evan Blass. Hij laat weten dat de LG G7 ThinQ vergezeld zal worden door de LG V35 ThinQ. Dat LG inzet op de naam ‘ThinQ’ wordt bevestigd door de LG V40 ThinQ, die dit najaar gaat verschijnen.

LG vlaggenschepen 2018 line-up

LG zal dit jaar nog met drie nieuwe high-end smartphones komen. Dit heeft Evan Blass laten weten via een tweet. Sinds we al halverwege april leven, hebben we dus nog een leuke periode voor de boeg. Ten eerste zal de LG G7 ThinQ komen, die 4 dagen geleden al was gelekt door dezelfde Evan Blass. Deze smartphone zal volgens LG Korea op 2 mei worden uitgebracht.

Over deze LG G7 ThinQ is ook een nieuw gerucht opgedoken. Het toestel zal namelijk naar verluidt een speciale Google Assistant knop krijgen om deze assistent op te roepen. Denk aan een aparte Bixby-knop, maar dan voor Google Assistant. Net als met de Bixby-knop op Samsung-toestellen zal ook deze knop niet te gebruiken zijn voor andere zaken.

Naast de LG G7 ThinQ zal de LG V35 ThinQ worden aangekondigd, aldus Blass. Het is niet duidelijk of deze toestellen op precies hetzelfde moment worden gelanceerd, Blass laat alleen weten dat ze ‘ongeveer’ tegelijkertijd worden aangekondigd. De interne naam van de V35 ThinQ is Emma. Hier werkt enkel LG zelf mee en is dus niet van belang voor de consument.

Dit voorjaar kwam LG al eerst met de LG V30S ThinQ met meer intern geheugen en enkele slimme features voor de camera. Denk aan het automatisch inscannen van QR-codes of automatisch verkeersborden vertalen. Dit toestel werd niet in de Benelux uitgebracht. Kunstmatige intelligentie staat bij de ThinQ voorop, en deze naam zal niet snel verdwijnen.  Wat er nieuw zal zijn aan de V35 ThinQ is nog een raadsel, maar aangezien de V30S ThinQ nog maar net is uitgebracht lijkt het er niet op dat er erg drastische zaken zullen worden aangepakt.

Ten slotte is er nog de LG V40 ThinQ, de ‘echte’ opvolger van de LG V30 die afgelopen najaar aan de wereld werd gepresenteerd. Dit toestel heeft de codenaam ‘Storm’ meegekregen. Zou er dan hier echte vernieuwing te vinden zijn? De V40 ThinQ zou in de late zomer of de vroege herfst worden aangekondigd volgens Blass. De herfst begint op 23 september. Ter vergelijking: de LG V30 werd op 31 augustus aangekondigd.

Kortom, drie toestellen van LG waar we al het bestaan vanaf weten. De komende tijd zullen er ongetwijfeld nog wel de nodige geruchten opduiken, met de G7 en V35 ThinQ in de hoofdrol. De move is opmerkelijk aangezien LG dit voorjaar nog bekend maakte het pas smartphones zal uitbrengen als hier de tijd rijp voor was. Blijkbaar is dat nu!

MSI BTY-M6F Batterij

Hasee SQU1303 SQU-1201 Batterij

ThundeRobot SQU-1406 Batterij

Lenovo BL219 Batterij 2500mAh/9.50Wh 3.8V

Lenovo L11M3P01 Batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *