Moto G6 zal op 19 april aangekondigd worden

De geruchten en diverse lekken hebben eigenlijk alles al laten zien rondom de nieuwe toestellen van Motorola. Nu hebben diverse journalisten ook een uitnodiging ontvangen voor een event in Brazilië.

Moto G6

Diverse journalisten hebben een uitnodiging ontvangen voor een evenement van Motorola. De uitnodiging vertelt niet wat er tijdens het evenement gaat gebeuren maar er is wel een kleine aanwijzing op het plaatje te zien dat met de uitnodiging mee is gekomen. De kleur die gebruikt wordt is dezelfde als van de wallpaper op de gelekte toestellen. Reden genoeg om aan te nemen dat tijdens het evenement de nieuwe Moto G6 aangekondigd zal worden.

Je kunt je afvragen of het evenement nog wel nodig is want praktisch alle informatie over de nieuwe Motorola-toestellen ligt al op straat. De Moto G6 zal een 5.7 inch groot scherm krijgen met een 2160×1080 beeldschermverhouding . De achterzijde zal gemaakt worden van 3D glass lijkt een  beetje op de achterzijde van de Huawei P20 Lite, hij verandert van kleur afhankelijk van de het licht dat er op valt. Er een SDkaart-slot aanwezig zijn waar het geheugen met maximaal 128GB uitgebreid kan worden. Aan de achterkant zien we een dubbele camera van 12+5 megapixel en selfies kun je maken met de 5 megapixelcamera.

De accu van de Moto G6 is met 3.000mAh redelijk groot en het laden zal snel gaan door de Turbo Power-technologie van Motorola. De motor van de smartphone is een  Qualcomm Snapdragon 450-chipset en ontgrendelen kun je doen met een vingerafdruksensor en je kunt gebruik maken van NFC. Naast de Moto G6 zal er ook een Moto G6 Play op de markt komen. Deze zal voorzien zijn van een 4000 mAh grote accu en een beeldscherm krijgen van 5.7 inch groot. Het toestel zal draaien op een Qualcomm Snapdragon 430 chipset.

Beschikbaarheid

We kunnen dus wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat deze twee toestellen binnenkort in de winkels zullen liggen. Wanneer ‘binnenkort’ precies is kunnen we nog niet zeggen.

HP 503377-001 508153-001 Laptop-oplader

HP A2304XL Batterij 6750mAh/51WH 7.4V

Asus C11P1502 Batterij 4750mAh 3.8V

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Hasee 9223BP DC07-N1057-05A BP3S2P2150 Batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *