Xiaomi Mi MIX 2S binnen 5 minuten uitverkocht

Het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi, de Mi MIX 2S, is vandaag in de voorverkoop gegaan. Dat betekent niet dat de telefoon nu nog beschikbaar is. Na vijf minuten is de telefoon namelijk alweer uitverkocht.

Xiaomi Mi MIX 2S

De Mi MIX 2S is het vlaggenschip van Xiaomi en heeft een 5 megapixelcamera aan de voorkant maar deze zit niet meer op de standaard plek. Hij is namelijk verplaatst naar de onderkant van het scherm, dus niet meer boven het scherm. De telefoon heeft een 6 inch-scherm met een verhouding van 18:9. Aan de achterkant zit een dubbele 12 megapixelcamera. De Mi MIX 2S wordt aangedreven door een Snapdragon 845-chipset met 6GB werkgeheugen. Intern zijn er twee opties mogelijk. Een 64GB- of een 128GB-variant. Er is ook een krachtige variant met 8GB werkgeheugen en 256GB interne opslag. Het is niet mogelijk om de telefoon uit te breiden met een microSD-kaart. Om het geheel van stroom te voorzien beschikt de Mi MIX 2S over een 3400mAh-accu. Het geheel draait op MIUI 9 een aangepaste versie van Android 8.0. Xiaomi heeft al aangegeven dat er versie 9.5 van MIUI ook beschikbaar zal zijn op de Mi MIX 2S.

Al dit moois is dus ontzettend populair en in China al niet meer te krijgen want binnen vijf minuten was het gedaan met de pret en was het toestel niet meer beschikbaar. Dat is ook niet heel vreemd want het toestel heeft een ontzettend scherpe prijs. Voor 3299 yuan heeft iemand in China deze telefoon in huis. Omgerekend is dat een prijs van 425 euro. Het is overigens niet helemaal duidelijk of de Mi MIX 2S bizar goed heeft verkocht of dat er gewoon niet genoeg toestellen beschikbaar waren om aan de grote vraag te voldoen.

Vijf minuten lijkt snel, maar de voorgangers van de Mi MIX 2S gingen nog veel sneller over de toonbank. De Mi MIX was binnen tien seconden uitverkocht en de tweede lading ging in een halve minuut over de toonbank. Tot slot had de Mi MIX 2 net geen minuut nodig om uitverkocht te raken.

Beschikbaarheid

De telefoon is op dit moment dus zelfs niet meer in China te krijgen. Wanneer de Mi MIX 2S de overstap maakt naar het Westen is op dit moment nog niet bekend. De prijs van de telefoon is dus ook nog niet bekend. We weten alleen dat hij in China tussen de 3299 yuan en 3999 yuan kost. Omgerekend is dat tussen de 425 en 520 euro.

MSI ADP-150VB B Laptop-oplader

Batterij voor Bose SOUNDLINK I II III

Chicony A11-200P1A Laptop-oplader

Asus C31N1339 Batterij 50Wh 11.31V

LG BL-T11 Batterij 2500mah 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *