LG G7-geruchten: naamswijziging LG G7 ThinQ en nieuwe renders

De LG G7 is nog nergens officieel te zien of aangekondigd maar er zijn al wel verschillende afbeeldingen gelekt die een eerste indruk van de telefoon geven. Nieuwe renders van de telefoon geven nu een nieuwe blik op het vlaggenschip van LG dat nu door het leven zou gaan als de LG G7 ThinQ.

LG G7 ThinQ

Er is al veel te doen geweest rondom de naam van het eerstvolgende LG-vlaggenschip, de LG G7. Nu laat de bekende leaker Evan Blass via Twitter weten dat de naam toch wordt aangepast en wel naar LG G7 ThinQ. Deze naam komt overeen met de in februari gelanceerde LG V30S ThinQ. Helaas noemt Blass geen bron bij zijn nieuws, maar in het verleden is gebleken dat de informatie die Blass naar buiten brengt erg betrouwbaar is.

Via Mr. Phone en @OnLeaks zijn ook nieuwe renders van deze LG G7 ThinQ verschenen. Deze renders komen overeen met afbeeldingen die eerder zijn gelekt. Dat betekent dat het nieuwe toestel een notch in het ontwerp heeft. Daarnaast lijkt het erop dat het scherm van de G7 een scherm heeft van 6 inch. Aan de achterkant van het toestel vinden we twee camera’s met een LED-flitser. Het lijkt erop dat er een laser auto focus aan de achterkant zit. De vingerafdrukscanner is duidelijk aanwezig aan de achterkant. Aan de onderkant van het toestel zit een 3.5mm jack-uitgang.

Volgens de geruchten zijn de afmetingen van de LG G7 153,2 bij 71,9 bij 8,2 mm groot. Daarmee is de G7 een klein stukje groter zijn voorganger, de LG G6. Onder de motorkap van het nieuwe toestel zal een Snapdragon 845 processor zitten die wordt ondersteund door 6GB RAM. Intern beschikt de G7 waarschijnlijk over 128GB geheugen.

Beschikbaarheid LG G7 ThinQ

Het is nog even wachten op de officiële aankondiging vanuit LG, maar de verwachting is dat de LG G7 ThinQ in mei op de markt moet komen. Dat betekent dat we zeer binnenkort een bevestiging van zowel het ontwerp als de naam mogen verwachten.

ASUS C21N1334 Batterij 38WH 7.6V

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8V

HP HV02XL Batterij 32Wh 7.6V

Huawei HB416683ECW Batterij 3550mAh 3.82V

ASUS A41N1501 Batterij 48Wh 15V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *