LG vraagt Reddit-gebruikers wat ze van de notch vinden

LG zou op Reddit een bericht hebben geplaatst met daarin het verzoek aan lezers om hun mening te geven over de inkeping in het scherm van een smartphone. Het bericht is weer verwijderd en het is niet duidelijk waarom.

The Notch

De inkeping in het scherm van een smartphone om meer schermruimte te creëren nam een vlucht met de lancering van de iPhone X dit jaar. Inmiddels zijn vele Androidfabrikanten ook de weg van de notch ingeslagen maar of de gebruikers nu echt op een inkeping zitten te wachten? Maar liefst 48,8% van de Androidworld-lezers heeft in onze AW Poll aangegeven dat ze de inkeping niet mooi vinden en 26% zou een dergelijk toestel overwegen vanwege een groter schermoppervlakte. Maar 6% vindt de inkeping echt mooi.

LG was ook benieuwd naar de mening over de inkeping en vroeg daarom op Reddit hetzelfde. Mosterd na de maaltijd? Aangezien het volgende vlaggenschip van de fabrikant zeer waarschijnlijk ook van een notch wordt voorzien?

Als je nu naar het Reddit-bericht gaat, zul je zien dat het bericht is verwijderd en er ook niet meer gereageerd kan worden. Het is niet bekend wie het bericht heeft verwijderd en waarom. Het zou kunnen dat het niet LG zelf was die het bericht heeft geplaatst maar iemand anders. Dat lijkt onwaarschijnlijk aangezien het account door Reddit is geverifieerd. Het kan ook zijn dat LG niet tevreden was met de uitkomst en deze maar heeft verwijderd, net als Xiaomi dat met hun Twitter-poll deed.

LG G7

De LG G7 zou geen OLED-scherm krijgen maar een LCD-scherm om kosten te besparen. Dat scherm zou ook een notch krijgen. De pixelverhouding van 3120 x 1440 moet resulteren in een 19.5:9-beeldscherm en dat zou de grootste tot nu toe moeten zijn. Onder dat beeldscherm ligt de allernieuwste Snapdragon 845 met 4 of 6GB aan werkgeheugen en 64 of 128GB aan interne opslag.

We kunnen het nieuwste LG-vlaggenschip in het tweede kwartaal gaan zien, dat kan dus april, mei of juni worden.

HP Elitedesk 800 G1 ProDesk 600 G1

ASUS C12N1435 Batterij 30Wh 3.8V

Lenovo BL268 Batterij 3500mah/13.4wh 3.82V

Motorola GV30 Batterij 2480MAH 3.8V/4.4V

Toshiba PA5208U Batterij 3860mAh/45Wh 10.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *