Samsung Galaxy S9 en S9+ ontvangen eerste software-update

Morgen gaat de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9+ officieel in de verkoop. Iedereen die hem vanaf morgen koopt zal ook meteen de eerste update kunnen installeren.

Update Samsung Galaxy S9

Sinds gisteren loopt er bij iedereen die de Samsung Galaxy S9 of de Samsung Galaxy S9+ als pre-order besteld heeft een software-update binnen. Deze update brengt verbeteringen aan de biometrische veiligheid (vingerafdruk- en irisscanner) en de camera. De update bevat tevens de beveiligingsupdate van maart. De update krijgt nummer G960FXXU1ARC5 en G965FXXU1ARC5 mee en is 242MB groot.

De update brengt verder nog twee grote updates naar het toestel. De face-unlock-functie zal door de update meer stabiel zijn. De combinatie van de herkenning van de iris en het gezicht maken het apparaat veiliger, Samsung noemt dat de Intelligente Scan. Ook de camera heeft een update gekregen, er waren een aantal gebruikers die last hadden van crashes wanneer ze de camera gebruikten. Deze bug is dus al heel snel door Samsung verwijderd.

Beschikbaarheid

De update wordt nu verspreid. Wij hebben hem op ons review-toestel in ieder geval al binnen. De Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy S9+ liggen vanaf morgen in de winkels. Wij werken hard aan de review van de Samsung Galaxy S9 en deze zullen we volgende week publiceren.

Stuur mij een mailtje als de Samsung Galaxy S9 beschikbaar is!

Vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan, nadat je je e-mailadres hebt bevestigd, maximaal drie mailtjes. Ook wij haten spam!

Motorola WX30 Batterij 300mAh 3.8V

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

Asus C31N1411 Batterij 45wh 11.4V

Panasonic FZ-VZSU74U Batterij 35Wh 7.4V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *