Nokia 9 heeft vingerafdrukscanner onder het scherm en een notch

Er lekt steeds meer informatie over de Nokia 9 2018-versie. Zo weten duiken er nu een aantal renders op. Hierop zien we dat de Nokia 9 is voorzien van de inmiddels bekende notch.

Geruchten

Er zijn renders van de Nokia 9/Nokia 8 Pro opgedoken via een Chinees lek en in handen gekomen van NPU. Volgens deze nieuwssite is degene die zorgt voor de lekken betrouwbaar vanwege informatie uit het verleden. Nokia zou volgens de geruchten geen twee maar een vlaggenschip lanceren die óf Nokia 9 óf Nokia 8 Pro zal gaan heten en dit nog aan te kondigen vlaggenschip zou voorzien worden van een vingerafdrukscanner in het scherm. Dit meldt NPU op basis van een nieuw rapport dat ze in handen hebben gekregen.

Op de onderstaande afbeeldingen is de Nokia 9 2018 samen met de Nokia 7 Plus te zien. Zoals je ziet is er op de Nokia 9 2018 duidelijk een notch boven in het scherm te zien. Deze afbeeldingen mogen met een behoorlijke zoutmijn worden genomen. Ze zijn namelijk getekend door de Chinese bron. Dat is niet per definitie een probleem, maar de tekening is gemaakt op basis van de gegevens die nu beschikbaar zijn. Dat betekent dus dat de afbeeldingen zijn gebaseerd op gegevens die nog niet zijn bevestigd.

Er is al veel gelekt omtrent de Nokia 9. Zo hebben we gezien dat de telefoon gebruik zou maken van twee camera’s aan de achterkant, al zou de telefoon ook gebruik kunnen maken van een Penta-Lens-systeem. De telefoon heeft een vingerafdrukscanner onder het display zitten en een aantal specificaties. Zo moet het scherm van de Nokia 9 een 18:9 beeldverhouding hebben en een formaat van 5,7-inch.

Beschikbaarheid

De Nokia 8 Pro/Nokia 9 2018 zou nog dit jaar beschikbaar moeten zijn in de Benelux. Als de lekken kloppen, zijn de frontrunners van Nokia zelfs in september al in de winkels te vinden. De prijs van de telefoon is voor nu vooral gissen.

LENOVO L13D3E31 Batterij 9000mah 3.75V

HP PK03XL HSTNN-DB6S 6789116-005 Batterij

LG ADS-40SG PSAB-L202C Laptop-oplader

Lenovo L15C4P71 Batterij 40Wh/5500mAh 7.6V

Samsung BN44-00865A Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *