Zo ziet de Moto E5 eruit 7 3NIEUWS

Tijdens het Mobile World Congress heeft Lenovo niet de Moto G6-lijn of Moto E5 Plus getoond. Gelukkig is er Evleaks die ons trakteert op de eerste render van de Moto E5 Plus. Het budgetmodel zou eigenlijk in april pas voor het publiek te zien zijn.

Render

Zoals Evleaks wel vaker doet, is hij ook nu weer ontzettend vroeg met het tonen van een render. Deze persrender laat zien dat het budgetmodel een 18:9-scherm heeft. Het lijkt alsof er aan de achterkant van het toestel een dubbele camera zit. Erg opvallend voor een budgetmodel. Wanneer je inzoomt wordt het dan ook duidelijk dat hier alleen een uitsnede is voor een tweede camera. Deze is dus niet aanwezig. De E5 en E5 Plus komen pas later dit jaar uit en de officiële aankondiging van de toestellen staat gepland voor april. Tot die tijd moeten we alle informatie dus uit deze afbeelding halen.

We weten dat de E5-modellen de budgetlijn van Motorola is. Daarom is het opvallend dat het toestel een 18:9 ratio heeft. De Moto E4 Plus heeft een 5,5-inch scherm. Het zou ons niet verbazen als de E5 Plus een scherm heeft van 5,7-inch. Aan de achterkant vinden we dus één camera en niet twee. Het Motorolalogo aan de achterkant lijkt geen vingerafdrukscanner te zijn. Aan de voorkant vinden we een selfiecamera en een flitser. Hierdoor kun je ook selfies maken als er wat minder licht is. Het materiaal van de telefoon lijkt plastic. Zeker gezien de prijscategorie van deze telefoon verwachten we niet dat de behuizing uit aluminium zal bestaan.

Beschikbaarheid

Een concrete releasedatum is er op dit moment nog niet. We weten alleen dat Lenovo dit toestel ‘ergens in 2018’ uit zal brengen. We weten wel dat deze telefoon in april wordt aangekondigd. Waarschijnlijk krijgen we dan niet alleen meer duidelijkheid over de specificaties van de telefoon, maar ook over de beschikbaarheid.

Lenovo L13M4P21 L13L4P21 Batterij 4600MAH 7.4V

Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Samsung BN44-00865A Laptop-oplader

HP 503376-001 Laptop-oplader

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *