Randloze BlackBerry Ghost duikt op in afbeelding, bestemd voor India

Er is een afbeelding opgedoken van een nieuw BlackBerry-toestel. Deze is gepubliceerd door de bekende Evleaks, die vaker gelekte foto’s naar buiten brengt. Het gaat om de randloze BlackBerry Ghost die speciaal voor India bestemd is. Jammer, want hij ziet er goed uit!

BlackBerry ‘Ghost’

Een geest als naam van een smartphone: het komt niet vaak voor. Toch is dit hoe deze nieuwe BlackBerry op dit moment door het leven gaat. Er bestaat een grote kans dat dit gewoon de interne naam van het toestel is en later zal worden aangepast, maar tot dat moment is het de BlackBerry Ghost.

it toestel is hierboven te bewonderen. Dankzij Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks, kan het publiek voor het eerst kennis maken met deze nieuwe smartphone van BlackBerry. BlackBerry heeft het recht om onder hun naam smartphones te produceren uitbesteed aan drie fabrikanten, waarvan wij TCL het beste kennen. Deze kwam namelijk met smartphones onder de naam BlackBerry zoals de Priv en KeyOne, allebei toestellen met een fysiek toetsenbord. Dat BlackBerry ook moderner kan zijn bewees de Motion al, die louter een touchscreen heeft voor de bediening.

Een andere fabrikant die het recht heeft om de naam BlackBerry op hun toestellen te plakken is Optiemus Infracom. Van deze producent is de Ghost. De Ghost is met recht een echt modern toestel die in 2018 thuis lijkt te horen. Deze premium smartphone is namelijk geheel in trend ‘bezel-less,’ wat voor dunnere schermranden staat.

India

Helaas is deze smartphone zoals het nu lijkt alleen voor India bestemd. Dat is jammer, aangezien het minimalistische uiterlijk toch menig mens zou kunnen aanspreken. Verdere informatie ontbreekt, wat het mysterie rond deze geest nog wat groter maakt. Volgens Blass komt het toestel ‘soon’ naar India. Of en wanneer de Ghost in Europa komt is nu nog onbekend. Wellicht kan Optiemus iets regelen, maar wij betwijfelen het. Zodra het definitieve toestel wordt uitgebracht en de beschikbaarheid bekend is lees je dat natuurlijk op Androidworld.

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

Dell 235W PW116 R224M H235P-00 Laptop-oplader

Toshiba PABAS213 Batterij 4400mAh/48wh 10.8V

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

ASUS C21N1334 Batterij 38WH 7.6V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *