Samsung geeft een speciale versie van de Galaxy Note 8 aan alle Olympische sporters

Samsung is al jaren sponsor van de Olympische Spelen en heeft vaak speciale acties rondom dit fantastische sportevenement. Ook deze keer verschijnt er weer een speciale versie van een van hun vlaggenschepen. Deze keer stuurt Samsung de Note 8 naar de Spelen.

Olympische Spelen

Samsung is al 30 jaar betrokken bij de Olympische Spelen, eerst als lokale sponsor en sinds 1998 als een van de hoofdsponsoren van het belangrijkste sportevenement op aarde. De winterspelen in PyeongChang Zuid-Korea beginnen op 9 februari en ook daar is Samsung weer van de partij. Net als in Rio brengt Samsung speciaal voor de Winterspelen in Pyeongchang een speciale versie van een van hun vlaggenschepen uit.

Deze keer is het de beurt aan de Samsung Galaxy Note 8 om een Olympische make-over te krijgen. Het toestel zal natuurlijk zijn 6.3-inch beeldscherm behouden met smalle bezels en voorzien zijn van de S Pen. Deze PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition van de Samsung Galaxy Note 8 zal een glimmende witte achterzijde hebben met aan de onderzijde de Olympische ringen in het goud. Daarnaast zal het toestel voorzien zijn van speciale wallpapers en een aantal apps die tijdens de Olympische Spelen van pas zullen komen.

Samsung Galaxy Note 8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition kopen?

Je kunt deze speciale uitvoering van de Samsung Galaxy Note 8 helaas niet in de winkels kopen. Je kunt hem wel krijgen door een van de 4000 sporters te zijn op de Olympische of de Paralympische Spelen te zijn. Dus je hebt nog twee weken de tijd om je te bekwamen in de Biathlon, Sven Kramer te verslaan op de 1500 meter of Sjinkie Knegt voorbij te gaan in het Shorttrack. De ‘gewone’ versie van de Samsung Galaxy Note 8 kun je nog wel kopen.

Lenovo L14D2P31 Batterij 7000mAh/26.60wh 3.8V

MSI S93-0404190-D04 Laptop-oplader