T-Mobile introduceert Unlimited 4G voor Thuis

Er zijn nog steeds plekken in Nederland waar huishoudens geen vaste internetaansluiting hebben. Niet omdat ze dat niet willen maar omdat het niet kan. Speciaal voor deze huishoudens start T-Mobile eind januari met Unlimited 4G voor Thuis.

Geen internet

De gedachte dat ik geen beschikking zou hebben over internet geeft mij klamme handjes en haaruitval maar er zijn nog genoeg gebieden in Nederland waar geen vast internet beschikbaar is. Speciaal voor deze huishoudens heeft onder andere T-Mobile al sinds 2016 een dienst met de naam 4G voorThuis. Daarmee kunnen de huishoudens die geen vaste internetaansluiting hebben toch via een 4G-modem het internet op.

Onbeperkt

Vandaag heeft T-Mobile bekend gemaakt dat het deze dienst gaat uitbreiden met een onbeperkte variant. Met Unlimited 4G voor Thuis (de naam zegt het al) heeft de gebruiker ongelimiteerd toegang tot het internet via een  4G-verbinding. Net als bij de mobiele variant kost Unlimited 4G voor Thuis €35 per maand.

Waar in het verleden de providers aangaven dat het niet de bedoeling was dat men de aansluiting thuis zou inruilen voor een 4G-verbinding, lijken ze daar nu helemaal geen problemen meer mee te hebben. Het persbericht zegt duidelijk dat Unlimited 4G voor Thuis ook gebruik kan worden door huishoudens die last hebben van traag internet via de kabel of die gewoon de voorkeur geven aan het snelle 4G-netwerk van T-Mobile.

Een kleine kanttekening bij de term ‘Onbeperkt’ is dat er wel een Fair Use Policy van toepassing is. Klanten van T-Mobile die deze dienst gaan gebruiken starten iedere maand met 100GB tegen een snelheid van 25mbps. Daarna heeft de klant 5GB per dag, gratis aan te vullen met GB-aanvullers. Dus men hoeft niet meer te kiezen tussen 100GB, 50GB of 25GB zoals dat met de eerste versie van 4G voor Thuis het geval was.

Beschikbaarheid

Unlimited 4G voor Thuis is beschikbaar vanaf 29 januari 2018.  Het abonnement is beschikbaar voor 12 en 24 maanden, zowel in combinatie met een 4G-router als Sim Only.

Toshiba PABAS213 Batterij 4400mAh/48wh 10.8V

Dell HYV3H 0HYV3H Laptop-oplader

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

Samsung BN44-00865A Laptop-oplader

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *