‘Dit zijn de specificaties van de Sony Xperia XZ Pro’

We zijn lekker aan het opwarmen voor het MWC dat eind volgende maand begint. Langzaamaan sijpelen er steeds meer geruchten van diverse merken naar buiten. Vandaag zien we de gelekte specificaties van de Sony Xperia XZ Pro.

Sony

Ik heb het al vaker geschreven, maar ik verwacht echt vuurwerk van Sony tijdens de MWC dit jaar. Ze hebben de afgelopen 5 jaar kunnen nadenken over iets nieuws en nu moet het maar eens gaan gebeuren. Eerlijk gezegd wil ik het ook graag, Sony is een groot merk met een prachtige geschiedenis van producten met een fantastisch design. Dit zou het merk bij uitstek moeten zijn dat de huidige trend van randloze schermen met een 18:9-beeldverhouding omarmt.

Sony Xperia XZ Pro

Men vermoedt dat Sony tijdens het MWC van Barcelona de Sony Xperia XZ Pro zal gaan aankondigen. Deze smartphone zal dan het model moeten gaan worden met de nieuwe vormgeving waar we met smart op zitten te wachten.

De bovenstaande renders zijn online verschenen van wat de Sony Xperia XZ Pro zou moeten worden. We zien een design met heel weinig bezel aan de zijkanten maar ook boven- en onder loopt het scherm ver door. Zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde zien we een rij gaatjes die zeer smaakvol en erg ‘design’ zijn. De achterzijde is niet heel spannend te noemen, we zien hier een dubbele camera met flitser en een vingerafdruksensor. De Sony Xperia XZ Pro zou overigens het eerste toestel zijn van Sony met een dubbele camera, best wel vreemd voor een bedrijf dat behoorlijk goede camera’s maakt.

Wat betreft de specificaties spreekt men van een 18 en 12 megapixelcamera aan de achterzijde en een 13 megapixelcamera aan de voorzijde. Dit toestel zou ook een van de eerste zijn die een Qualcomm Snapdragon 845 processor gaat gebruiken. Dit zou dan gecombineerd worden met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag, andere geruchten hebben het over 128GB aan opslag. De accu zou met 3420 mAh ook wel toereikend kunnen voor het 5.7-inch OLED scherm met een 4K resolutie.

Waar of niet?

Bovenstaande afbeelding is een render en dat is een beeld gemaakt door de computer en dus geen foto. De specificaties zijn samengesteld op basis van geruchten. Dus of dit het gaat worden voor Sony, we zullen het tijdens het MWC gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *