Hoe je cellen te vervangen in een laptop batterij

Laptop-batterijen hebben een frustrerende eigenschap met de meeste oplaadbare batterijen – de neiging te verzwakken en houden steeds minder tijd automatisch ontladen . Een batterij die eenmaal kan worden gerekend op meer dan 2 uur van betrouwbare leven kan geleidelijk zo ver worden snoeit als een louter 20 minuten . Een vervangende batterij kan zulke exorbitante bedragen die het goedkopere alternatief van het leven van uw batterij breiden door het vervangen van de lithium -ion cellen kan zeer uitnodigend gekost . Het is heel goed mogelijk om deze taak te voltooien , maar onthoud twee dingen: ten eerste , zelfs met de meest bekwame handen , dit is niet een fail – safe procedure . Wees bereid om te investeren in een nieuwe laptop batterij als je succesvol bent . Ten tweede , hebben betrekking op de garantie van uw laptop om er zeker van dat de batterij het ​​openen niet uw garantie ongeldig . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Hobbymesje
Lijm
Soldeerbrander ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1.Laat de batterij volledig afvoer van de macht . Schakel uw computer uit en verwijder de batterij . Neem beneden het modelnummer op de behuizing , zodat u de juiste vervanging te bestellen .
Crack
2.open langs de naad van de batterij met behulp van een platte schroevendraaier . Verder helemaal rond totdat je netjes kunt wrikken uit de top . Dit zal enige kracht neemt , als de helften van de behuizing initieel verbonden met industriële lijm .
Opmerking
3.het aantal cellen aanwezig in de batterij behuizing . De standaard is tussen de vier en acht . Gebruik dit nummer , samen met het modelnummer je al hebt opgeschreven , om de juiste vervangende cellen te bestellen .
4.Snijd voorzichtig het plastic dat de accucellen met je hobbymes omhult . Dit zal de batterijen niet bloot . Koppelt nu de draden aan de accu uit hun laden lade te verwijderen . Houd de plastic behuizing voor de nieuwe cellen
5.uw vervangende cellen in de plastic behuizing die behoren tot de vorige batterijen . Zet de nieuwe cellen in de batterij- lade en herstellen de draad contacten. Houd deze contacten plaats met dubbelzijdige tape . Solderen is ook een optie , maar is gewoonlijk niet vereist . De cellen moeten nu precies hetzelfde uitzien als de oude.
6.Monteer de helften van de batterij behuizing met industriële lijm . Installeer de behuizing van de laptop . Laad de nieuwe cellen ’s nachts voordat gebruik .

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

Sony AC-NB12A Laptop-oplader

MSI ADP-150VB B Laptop-oplader

Microsoft 1513 24W Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *