Het gebruik van een smartwatch tijdens het sporten

Je ziet ze steeds vaker, slimme horloges die je helpen bij het leven. Verbind je smartphone via Bluetooth met je smartwatch of wearable en ontvang op het horloge meldingen wanneer je een mail of bericht ontvangt of zie door wie je gebeld wordt. Maar naast deze handige alledaagse snufjes is een smartwatch ook een perfecte hulp tijdens het sporten!

Maar wat kan je nou precies met een smartwatch?

De smartwatch is een horloge, thermometer, kompas, hartslagmonitor, camera, massa-opslag device en mediaspeler ineen. De wereld der wearables beperkt zich niet tot één merk en ze hebben met elkaar gemeen dat, gedragen om de pols, hun instellingen worden aangestuurd door de bijbehorende smartphone. Deze beperking, wordt, en dat is een wereldwijde primeur, nu doorbroken door Samsung.

De Samsung Gear S

De Samsung Gear S is namelijk een volledig zelfstandig opererende wearable waarbij alle functies instelbaar en te bedienen zijn vanaf je pols, zonder smartphone. Dat betekent bellen terwijl je klimt, navigeren tijdens het mountainbiken, je hartslag meten tijdens het hardlopen. De allerbeste multi-sensoren, ingebouwde GPS en slimme S-Health functies monitoren je lichaam continue.

Track jouw sportactiviteit

De Samsung Gear S is perfect voor sportievelingen. De sportieve apps op deze smartwatch halen tijdens de training het beste in je naar boven. De Samsung Gear S is je persoonlijke fitness monitor en begeleidt je telkens naar nog betere prestaties. Je looptijd, absolute en gemideelde snelheid en -hartslag, de verbruikte hoeveelheid calorieën en track-log worden getoond.

De actie is afgelopen!

Bedankt voor de vele aanmeldingen. De winnaar is reeds bekend en op de hoogte gebracht.

Wil jij ook een Samsung Gear S hebben? ANWB Leden kunnen deze smartwatch bestellen met € 50,- korting in de webwinkel!

Bose 061384 061385 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

DELL 1X2TJ 06TYC2 Batterij 30WH 7.4V

HP LP03XL Batterij 55.5Wh/4680mAh 11.4V

Sony AC-NB12A Laptop-oplader

LG BL-T19 Batterij 10.3WH 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *