SMARTWATCH: EEN SLIMME ÉN STIJLVOLLE WEARABLE

Hoewel ze al eventjes op de markt zijn, is nog niet bij iedereen bekend hoe handig een smartwatch kan zijn. Bovendien zijn ze tegenwoordig heel stijlvol en aan te passen aan iedere outfit. 

De smartwatch verliest aan populariteit. Daar waar iedereen bij het horen van het nieuws over de eerste slimme klokjes nog razend enthousiast werd, daalt de verkoop nu ieder kwartaal. Onterecht, want er komen nog steeds coole nieuwe modellen op de markt. Bovendien is de smartwatch er niet meer alleen voor de gadget geeks. Fabrikanten maken steeds stijlvollere exemplaren die niet misstaan onder een net pak of bij een hippe outfit.

Vergeet ook niet dat de smartwatch een heel handig device kan zijn in het dagelijks leven. Je kunt ‘m gebruiken onderweg op de fiets bij het volgen van een route, of om even snel een berichtje te bekijken. Ook tijdens het sporten is het een heel handig ding. Je krijgt in een oogopslag de informatie over je hardloopsessie te zien. Voor reizigers is een smartwatch ook erg fijn. Zo laat je via je slimme horloge je vliegtickets scannen en kun je het weerbericht van je bestemming direct checken.

Wie alleen de Apple smartwatch kent en geen idee heeft wat er allemaal nog meer te koop is, zal verbaast zijn bij het zien van het totale aanbod. Juistzette daarom een aantal stijlvolle en coole slimme horloges op een rij.

Fossil

Deze smartwatch ziet er ontzettend stijlvol uit en is bijna niet te onderscheiden van een regulier horloge. Je stemt de Fossil Q helemaal af op je stemming en outfit door te kiezen uit de verschillende wijzerplaten. Op het slimme klokje ontvang je berichten, Facebook-meldingen en agenda afspraken. Ook kun je de stappenteller zien en het aantal calorieën dat je hebt verbrand. Navigeren doe je via het touchscreen of met je stem. De Fossil Q is zowel aan een Android-telefoon als een iPhone te koppelen.

Pebble

In een paar jaar tijd wist Pebble de smartwatch-markt te veroveren met haar eenvoudige en slimme horloges. Aantrekkelijk aan deze smartwatches is ook de prijs, ze zijn namelijk relatief goedkoop. Bij de eerste exemplaren lag de focus op het bijhouden van sportprestaties en gezondheid. Naast de sportieve modellen is er nu ook een stijlvolle uitvoering van de Pebble. Met de bestaande features als de activity tracker en sleep tracker en notificaties van berichten, telefoontjes, agendapunten. Er zijn meer dan 15.000 apps beschikbaar voor deze smartwatch.

BLOCKS

De volgende smartwatch zet je zelf in elkaar. De basis is een smartwatch met bewegingssensoren, bluetooth-verbinding, wifi en een e-kompas. Extra modules voeg je zelf toe en krijg je een smartwatch die precies past bij je wensen. Zo kun je een hartslagmeter toevoegen, een stresslevelmeter, extra opslag en batterij. Het toevoegen van modules is erg eenvoudig en kost je enkele seconden. Het uiterlijk van de Blocks kies je ook zelf, de modules zijn er in tal van designs.

Huawei Watch

Elektronica bedrijf Huawei heeft zijn eigen smartwatches geproduceerd. In deze smartwatch is klassiek Zwitsers design gecombineerd met slimme technologie. Er is keuze uit verschillende horlogekasten en lederen en roestvrijstalen banden. Zo stel je helemaal je eigen smartwatch samen. Daarnaast kun je variëren met de digitale wijzerplaat. Met de Huawei Watch houd je je sportprestaties bij en is het device uitgerust met een Android Wear besturingssysteem waarmee je alle notificaties van tal van apps binnenkrijgt.

Garmin

Ook Garmin is goed bezig op het gebied van smartwatches. De vívoactive is een GPS-smartwatch voor een actieve levensstijl. Er zitten standaard sport-apps in voor hardlopen, fietsen, golfen en zwemmen. Ook kun je dit horloge koppelen aan je smartphone. Via je smartwatch krijg je een schermmelding van inkomende oproepen, berichten, agendameldingen en meldingen van social media. Het scherm kun je aanpassen met tal van wijzerplaat-designs, widgets en apps.

Lenovo L13M4P21 L13L4P21 Batterij 4600MAH 7.4V

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

Microsoft A1800 Laptop-oplader

Samsung A3514_ESM Laptop-oplader

Samsung BN44-00865A Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *