Nieuwe en Hoogwaardige Adapter Asus ADP-65JH_DB

  • Nieuwe en Hoogwaardige Laptop Adapter Asus ADP-65JH_DB voor ASUS Zenbook Prime UX32VD-R4013H Ultrabook 4.0*1.35mm.

   Lader voor ASUS ADP-65JH_DB – Laptop-oplader voor ASUS Zenbook Prime UX32VD-R4013H Ultrabook 4.0*1.35mm Adapter Charger

   http://www.accu-pc.nl/asus/ADP-65JH_DB-adapter-178771.html,
   Asus ADP-65JH_DB adapter
   Ingangsspanning:100 – 240V 1.5A 50-60HzUOutput voltage:19V 3.42A 65WDimension:4.0*1.35/10mm,( Barrel, Center +) Color:blackMerknaam:AsusNieuw en lage prijs Asus ADP-65JH_DB, vervangende Laptop adapters. Deze Asus ADP-65JH_DB charger 19V 3.42A 65W is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele laptop adapter. Adapter Fit Models: Adapter for ASUS Zenbook Prime UX32VD-R4013H Ultrabook 4.0*1.35mm 
   Adapter Part Numbers:
   Plug Size: 4.0*1.35/10mm, ( Barrel, Center +)

   PA-1650-78, ADP-65JH DB, ADP-40TH A, EXA1206CH, 0A001-00330100, 90-XB3NN0PW00010Y
   Is mijn Asus ADP-65JH_DB laptop-oplader kapot?
   Is mijn laptop adapter kapot of een ander onderdeel?
   Het is niet altijd makkelijk om met zekerheid te zeggen dat de adapter van uw laptop defect is. Het kan immers ook de laptop zelf zijn of de laptop accu kan kapot zijn. Het is belangrijk om zeker te weten dat het wel degelijk uw laptop adapter is die er voor zorgt dat uw laptop niet meer laadt. Het zou vervelend zijn als u een adapter koopt en er dan achter komt dat uw laptop accu kapot is. Om te controleren of uw laptop adapter kapot is begint u altijd met de accu uit de laptop te klikken. Zo weet u zeker dat het probleem niet in de accu zit.
   Werkt uw laptop zodra deze aan de kabel ligt wel gewoon? Dan is uw accu het probleem. Als uw laptop af en toe de verbinding verliest zodra u de kabel wat heen en weer beweegt is het probleem waarschijnlijk een kabelbreuk. Een kabel vervangen is alleen nuttig bij de voedingskabel (vanaf het stopcontact naar het adapter blokje). Het stuk kabel aan het adapter blok is te vervangen, maar dit is meestal de moeite niet waard. Een nieuwe adapter kost slechts enkele tientjes.
   Soms heeft de Asus ADP-65JH_DB laptop-oplader een lampje dat aangeeft of de adapter werkt. Is dit lampje uit dan is de adapter (meestal) kapot. Soms is het lampje op de adapter wel aan maar werkt de adapter niet. En soms zit er helemaal geen lampje op de adapter. In die gevallen zult u met een andere ADP-65JH_DB adapter even moeten proberen of de laptop daarmee wel werkt. Houdt er wel rekening mee dat niet elke adapter op elke laptop kan worden aangesloten,ook al past de connector.
   wat doet de Asus ADP-65JH_DB laptop adapter eigenlijk?
   Net zoals vrijwel alle elektronische apparatuur (bijv. tv’s, versterkers) functioneert elke laptop intern op gelijkstroom (DC). Uit de oplaadbare batterij voor jouw laptop komt dus ook gelijkstroom. Maar de netvoeding in huis levert wisselstroom (AC) aan. Bij gelijkstroom lopen de elektronen steeds één richting op. Bij wisselstroom keert de richting 50 maal per seconde om (50Hz frequentie). De wisselstroom uit de wandcontactdoos moet worden omgezet. Dit gebeurt in het voedingsgedeelte van het apparaat, dat ofwel is geïntegreerd in het apparaat ofwel als externe Asus ADP-65JH_DB adapter is uitgevoerd. Dit laatste is het geval bij laptops.
   Laptops kunnen niet overweg met een lineaire voeding; dit is een spanningsaanpassing met een transformator, zwaar van gewicht en laag van rendement. Daarom hebben notebooks een schakelende voeding nodig. Een schakelende voeding werkt als volgt: de ingangsgelijkrichter zet de wisselstroom (AC) uit het lichtnet om in gelijkstroom (DC) die door een filter gaat. De inverter maakt er weer wisselstroom (AC) van door op een heel hoge frequentie (boven de hoorbare grens van 20kHz) de stroom in ‘stukjes te hakken’ (choppen). Dit gebeurt met schakelende Mosfet transistoren (vandaar de naam ‘schakelende’ voeding) heel precies en efficiënt met strakke controle over de uitgangsspanning.
   Vervolgens converteert de uitgangstransformator de spanning tot het juiste niveau. Dan zet de uitgangsgelijkrichter de wisselstroom (AC) weer om tot de gewenste gelijkstroom (DC) met de juiste spanning. Een gereguleerde voeding zoals bij laptops zal de uitgangsspanning vergelijken met een referentiespanning en eventueel corrigeren.
   Wij verzenden naar de Laptop adapter rond Globe [USA, Canada, UK, NZ en Ierland, Australië]. Bekijk meer laptop adapter. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de voedingsadapter.
   NL:Lader voor Asus ADP-65JH_DB – Laptop-oplader voor Asus
   PL: Zasilacze do Asus ADP-65JH_DB
   FR:Chargeur alimentation secteur Asus ADP-65JH_DB.
   Power supplies zijn een vaak misverstaan en over het hoofd gezien PC-onderdeel. Ook wel een voedingseenheid of PSU genoemd, het onderdeel dat stroom levert op een computer.
   Deze kunnen zijn waar u naar wilt zoeken:
   HP HSTNN-DB5D HSTNN-W02C Batterij 42WH 11.1V

   Dell 290W L290EM-01 Laptop-oplader

   Microsoft 1627 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *