Koop accu voor APPLE LIS1445APPC

Door oftewel externe batterij voor je APPLE LIS1445APPC te verkrijgen, doe je jezelf en je smartphone een groot plezier – je zult geen stopcontacten meer rondom je heen te hoeven zoeken én je gsm zal te allen tijde naar behoren werken. Je kunt eentje helemaal voordelig in onze webwinkel bestellen, en wij hebben een scala aan allerlei uitvoeringen voor jou voorbereid, zodat je iets kunt uitkiezen dat aan jouw eigen behoeftes zal passen.

BATTERIJ APPLE LIS1445APPC

Batterijcapaciteit:1420mAh
Batterijvoltage : 3.7V

Smartphone batterij /  Batterij Voor APPLE /  Batterij APPLE LIS1445APPC

APPLE LIS1445APPC accu
Dit product is ook bekend als:
LIS1445APPC
Accu’s Geschikt voor modellen
iPhone 4 4g GSM CDMA
We weten het… De batterij van onze smartphone gaat niet bijster lang mee. In vele gevallen halen we zelfs het einde van de dag niet. Het zal je misschien verbazen, maar de oorzaak ligt grotendeels bij onszelf. We nemen immers de verkeerde gewoontes aan om onze smartphone op te laden. In dit artikel onthullen we 4 verrassende tips om je batterij in topconditie te houden.
Velen onder ons denken dat het schadelijk is voor de batterij om in korte periodes op te laden. We gaan ervan uit dat het beter is om onze smartphone pas in te pluggen wanneer de batterij (bijna) volledig leeg is. Maar dit klopt eigenlijk helemaal niet.
Battery University, gaat in detail in op het feit dat Lithium-ion batterijen in onze smartphones gevoelig zijn voor “stress”. Net zoals bij ons mensen is een langdurige blootstelling aan stress ook voor je telefoonbatterij schadelijk voor de levensduur.
Als je de batterij in topconditie wil houden en je geen zorgen wil maken of die wel het einde van de dag zal halen, dan pas je jouw gewoontes best aan. Hieronder helpen we je alvast op weg.
1. Onmiddellijk uit het stopcontact zodra opgeladen
Volgens Battery University is het op lange termijn schadelijk voor je LIS1445APPC batterij als je die in het stopcontact laat wanneer je smartphone volledig opgeladen is, zoals je misschien ’s nachts doet. Zodra je smartphone 100% is opgeladen komt de batterij onder een zogenaamde “spanning” te staan als je die niet loskoppelt. Battery University detailleert uitvoerig hoe dit komt op een wetenschappelijke manier, maar ze vatten het ook netjes samen: wanneer volledig opgeladen, haal de smartphone dan uit het stopcontact. Vergelijk het met ontspanning voor je spieren na een zware inspanning. Je zou je ongetwijfeld nogal belabberd voelen als je uren non-stop zou trainen
2. Ga niet voor de volle 100%
Dat is helemaal niet nodig. Volgens Battery University moeten Li-ion batterijen niet volledig opgeladen worden en is dat zelfs niet aan te raden. In feite is het beter om de APPLE LIS1445APPC batterij niet volledig op te laden. Dit klinkt misschien contradictorisch als je een volledige dag wil doorkomen met een opgeladen telefoon, maar laad je smartphone gerust verschillende keren doorheen de dag op. Dat kan helemaal geen kwaad, integendeel.
3. Opladen zo vaak je kan
De LIS1445APPC batterij is er veel meer mee gebaat om regelmatig opgeladen te worden doorheen de dag in plaats van een grote oplaadbeurt als de 0% in zicht komt.
Volgens Battery University is het ideaal om je telefoon op te laden als die 10% capaciteit heeft verloren. Dat is uiteraard niet zo handig voor de meeste mensen daarom raden we aan om je smartphone in te pluggen telkens je daar de kans toe hebt. Het kan helemaal geen kwaad om meerdere keren per dag aan en af te koppelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer en beter presteert, maar houdt de batterijcapaciteit ook hoog doorheen de dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben om bepaalde features niet te gebruiken, denk aan location based services, omdat die te veel van je batterij eisen.
4. Hou het koel
De batterij van een smartphone is erg gevoelig voor hitte. Het gaat zelfs zover dat fabrikanten vaak aanraden om bepaalde beschermhoesjes te verwijderen tijdens het opladen omdat die hitte vasthouden. Als je merkt dat je smartphone warm wordt als je hem oplaadt dan haal je hem best uit zijn beschermhoes voordat je hem begint op te laden.
Vermijd ook blootstelling aan de warme zomerzon. Dat kan heel eenvoudig door je smartphone te bedekken. Dit beschermt de levensduur van je batterij. Als je bovenstaande tips in acht neemt, doe je ongetwijfeld een stuk langer met je LIS1445APPC batterij. Hoog tijd dus om het roer om te gooien en enkele mythes overboord te gooien. Succes!
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do APPLE LIS1445APPC,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie APPLE LIS1445APPC, Nouvelle Batterie APPLE LIS1445APPC – Détails du produit Batterie pour APPLE LIS1445APPC

APPLE LIS1445APPC GSM Batterij. Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *