How to Fix de rode lijn onderaan het scherm van een Laptop

De onverwachte verschijning op het scherm van uw laptop voor een ononderbroken verticale rode lijn (of een ononderbroken lijn van elke kleur) geeft aan dat een of meer elementen met betrekking tot het beeldscherm niet kunnen worden of dat milieu-omstandigheden een probleem hebben veroorzaakt. Verschillende componenten moeten samenwerken om te produceren van een laptop-beeldscherm en de verticale lijn kan worden veroorzaakt door een van hen bij gebreke. In veel gevallen een onjuist zittende LCD data-kabel zorgt ervoor dat de verticale lijn.

Wat die u nodig hebt

 • Laptop-gebruikershandleiding
 • Externe monitor en -kabel
 • Laptop hardware Installatiehandleiding
 • Gereedschapskist voor computer
 • Antistatische polsband

Probleemoplossing

 • Toestaan dat de laptop om te acclimatiseren op kamertemperatuur. Soms extreem lage temperaturen kan de LCD paneel Componenten om ononderbroken verticale lijnen weer te geven.
 • Gebruik de laptop van de parallelle poort sluit een externe monitor en het overschakelen van de weergave naar die monitor. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de laptop op hoe dit te doen. Als je er geen hebt, moet u zitten kundig voor downloaden vanaf de website van de fabrikant of een technische-ondersteuningsmedewerker te sturen naar u vragen.
 • Controleer het externe monitor scherm om te zien als de rode verticale lijn weergegeven. Als het niet wordt weergegeven op de monitor, is het probleem in uw laptop het LCD kabels, connectoren of deelvenster. Als het lijkt, is het probleem met de videokaart of het moederbord.
 • Uitschakelen van de laptop en het externe beeldscherm loskoppelt.

Repareren

 • Kwijting statische elektriciteit in de directe omgeving van de laptop en een anti-statische riem dragen.
 • Volg de fabrikant hardware Installatiehandleiding om uw laptop te demonteren om toegang tot het moederbord en de LCD-datakabel. Hebt u geen van de handleiding, moet u zitten kundig voor downloaden of naar u wordt verzonden.
 • Bevestigen dat de LCD datakabel goed gezeten en aangesloten.
 • Monteer de laptop en herstart de Becker. Als de verticale rode lijn niet wordt weergegeven, is uw probleem opgelost.
 • Neem contact op met een geautoriseerd servicecenter als de rode lijn wordt nog steeds weergegeven. De service center-technici zal zitten kundig voor verdere diagnose van het probleem en adviseren van een passende gedragslijn voor reparatie.

Tips & waarschuwingen

 • Een register bijhouden van de stappen die u neemt als je probeert het probleem op te lossen. U professionele hulp nodig hebt, zal het u helpen uw stappen bespreken met de technicus, de technicus de tijd en uw geld besparen.
 • Gebruik altijd hulpmiddelen speciaal ontworpen voor gebruik met computers.

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

Motorola FX30 Batterij 2810mAh 3.8V

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

Samsung EB-BT330FBE Batterij 4450mAh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *