Beste Smartphones in 2017 – Nieuwe mobiele telefoons

Een overzicht met een lijst van de nieuwe beste smartphones in 2017. Het overzicht is gebaseerd op de meningen van experts van vooraanstaande Techblogs, websites en de consumentenbond. Het is combinatie van de nieuwe beste smartphones, de beste koop smartphones en de goedkoopste smartphones. Van de Samsung Galaxy tot de iPhones van Apple. Hier alle beste mobiele telefoons vergeleken voor 2017, op basis van websites als Techradar, PCmag, Laptopmag.

De huidige smartphone trends

Het zal niemand meer verrassen, maar de normale normale mobiele telefoons zijn passƩ. Telefoons om alleen nog mee te bellen en smsen zijn van een andere tijd. Zelfs de oudere generatie heeft massaal anno 2017 de smartphone opgepakt. Het is nu al zo erg dat jongeren geen iPhones meer willen kopen omdat opa en oma er ook mee rondlopen. De Trendwatchers zijn dan ook allemaal van mening dat Apple uit is. Niet alleen vanwege een licht imago probleem, maar voornamelijk omdat de nieuwe iPhones vrijwel met niet nieuws op de proppen komen. Innovaties blijven uit en Apple hoopt nog op de luxe Apple-uitstraling te teren. Jongen willen echter nieuwe technologie en kunnen voor minder geld daarom beter bij Samsung terecht. Samsung blijft ook in 2017 het goed doen, maar ook Chinese goedkopere smartphones vergroten hun marktaandeel aanzienlijk.

Populairste en beste smartphone merken in 2017

Overzicht van de meest verkochte merken van dit jaar.

 • Apple
 • Samsung
 • Google
 • HTC
 • LG
 • Lenovo
 • Nokia
 • Huawei
 • Nextbit (Kickstarter gefinancierd)
 • Oneplus
 • Xiamoi
 • Motorola
 • Blackberry

Besturingssysteem: iOs voor de iPhone, Android van Google en 10

Vroeger was het zo dat bijvoorbeeld de Windows OS problematisch was. In 2017 zijn eigenlijk alle Operating systems redelijk goed en is het uiteindelijk een kwestie van wat het beste bij jou past. Over het algemeen geven ouderen de voorkeur aan Apple iOs. Het is kiezen tussen Apple’s iOs 9.0, Google’s Android 6.0.1 “Marshmallow” en Microsofts Windows 10.

Beste Smartphones van 2017 – Beste mobiele telefoons

Al die nieuwe innovatieve technologie is natuurlijk leuk en aardig, maar wat zijn nu daadwerkelijk de beste smartphones voor in 2017. In de volgende lijst zijn verschillende lijsten en meningen van de vooraanstaande experts bij elkaar gebracht. Ook staan er in deze lijst de beste koop smartphones en de beste budget goedkope smartphones.

 • Samsung Galaxy S7 Edge (Volgens Techradar is de iPhone eindelijk verslagen)
 • Samsung Galaxy S7
 • Sony Xperia Z5
 • LG 4
 • iPhone 6S
 • Nexus 6P
 • Sony Xperia Z5 Compact
 • iPhone SE
 • HTC One M9

Goedkoopste budget smartphones in 2017 – Budget

In 2017 valt goed te bezuinigen op telefoons zonder echt in te leveren op kwaliteit. Voor ergens tussen de 100 en 200 euro heb je al een goedkope maar goede smartphone met alle benodigde functionaliteit. Het nieuwe Oneplus wordt gezien als een nieuwe marktveroveraar.

 • OnePlus X
 • Wileyfox Storm – Een nieuw merk dat onder de 300 euro zit.
 • Sony Xperia M4 Aqua
 • Moto G
 • Acer Liquid Jade S

Laat me ook weten wat jij de beste smartphone van 2017 vindt!

BATTERIJ MEDION BTP-DSBM – 11.1V – 5000mAh/55.5Wh – accu

Acer PA-1131-16 Laptop-oplader

HP 504965-001 Laptop-oplader

Acbel 250W TFX0220D5WA Laptop-oplader

HP 611484-001 613765-001 Laptop-oplader

HP 611483-001 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *