Hoe te verheffen van een Laptop

Goede luchtstroom in en rond een laptop (ook wel een computer-notebook genoemd) is van cruciaal belang voor het voorkomen van de laptop onderdelen tegen oververhitting. Na verloop van tijd warmte onderdelen kan verslijten, en zonder voldoende koeling airflow, dit sneller kan gebeuren. Terwijl de meeste laptops zijn ontworpen met ingebouwde ventilatoren en organen (darmen) aan warmte, intensieve werk op een laptop, zoals grafisch ontwerp, kunt gamen, of het uitvoeren van veel toepassingen tegelijk verhogen haar interne warmte. Verheffen van een laptop kan de lucht rond de laptop te stromen eronder, waardoor de hitte te verdrijven zowel boven als onder de laptop.

Wat die u nodig hebt

 • Laptop cooling pad (ideale optie)
 • Boek, rubber gum, plastic doppen

Met behulp van een laptop cooling pad

 • Het verwijderen van de laptop uit de tabel of het oppervlak waar u hem gebruikt. Plaats de koeling pad op de ondergrond. Zorg ervoor dat geen puin of andere items onder het pad of het blokkeren van de zijkanten van het pad.
 • Plaats de laptop op de top van de koeling pad. Als het pad een ingebouwde ventilator heeft, sluit het netsnoer van de USB aan een USB-poort op de laptop en inschakelen van de koeling pad.
 • Gebruik de koeling pad zo vaak mogelijk om de lucht stroomt onder de laptop. U kunt een koeling pad met of zonder de ingebouwde ventilator ingeschakeld omdat de hoogte de lucht onder de laptop stijgt.

Met behulp van huishoudelijke artikelen te verheffen

 • Zorgvuldig til de achterkant sectie van de onderzijde van uw laptop (waar het scherm verbonden met het toetsenbord of de onderkant van de laptop).
 • Schuif een boek of rubber gum over halverwege onder de laptop net onder het scherm scharnier. Probeer naar het midden van het boek of de gum om goed het evenwicht van de onderkant van de laptop op het. Als met behulp van kunststof doppen, plaatst u een GLB op elk uiteinde en één onder het midden van het scharnier.
 • Zachtjes lager het terug onderkant van de laptop naar beneden totdat het rust op het item gebruikt om te verheffen het. Wees voorzichtig met deze methode, omdat het item kan schuiven of verplaatsen en veroorzaken de laptop plotseling dalen een paar duim (centimeters).

Tips & waarschuwingen

 • Computers van sommige fabrikanten nu bellen laptops “computer laptops,” want ze zijn niet bedoeld voor gebruik rechtstreeks geplaatst op je schoot.
 • Wees voorzichtig over het aanpassen van de hoek van het computerscherm bij het gebruik van de plastic rekwisieten onder.
 • Vermijd het gebruik van metalen huishoudelijke artikelen te verheffen van de laptop, omdat dit kan leiden elektrische huidige overschrijving, statische schokken tot, of leiden schade aan de behuizing van de laptop tot. Laptop cooling kussentjes die zijn van metaal zijn echter een uitzondering, omdat ze zijn ontworpen voor het aanraken van de behuizing van de laptop.
 • Gebruik niet uw laptop terwijl het op zachte oppervlakken zoals beddengoed, kleding of kussens wordt geplaatst. Dit kan volledig blokkeren van luchtstroom en zowel laptop schade en een potentieel brandgevaar voor veroorzaken.
 • Ook plaats niet het rechtstreeks op je schoot. Zowel je benen en uw computer zijn waarschijnlijk om omhoog te verwarmen.

Toshiba PA5157U-1BRS Batterij 4160mah/50WH 11.4V

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 Batterij 5200mah/76.96Wh 14.8V

Acer PA-1450-26 Laptop-oplader

HP 503376-001 Laptop-oplader

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *