Hoe te bespoedigen van een Laptop wanneer op de batterij

Wanneer u Haal uw laptop en batterij gebruikt, schakelt Windows automatisch over naar een energiebesparende modus. Deze modus verlengt de levensduur van de batterij, maar het zorgt ook voor de laptop worden traag op keer. Wanneer batterijconsumptie niet een grote zorg is, kunt u de laptop van de snelheid verhogen door het veranderen naar een energieschema dat benadrukt de prestaties over energiebesparing.

  • Klik op het accupictogram in het systeemvak van de taakbalk.
  • “Meer macht opties” selecteren in het pop-upvenster te openen de Power Options scherm. Standaard gebruiken de meeste laptops de “Power Saver” plan, dat offert prestaties in ruil voor lagere machtsconsumptie terwijl op accustroom werkt.
  • Klik op de pijl naast “Toon extra Plans”, en selecteer vervolgens het plan “Evenwichtige” of het “High Performance” plan. Beide plan versnelt uw laptop aanzienlijk terwijl u van de accu gebruikmaakt, maar ze ook meer macht verbruiken. U kan zien snellere snelheden in sommige gevallen met de krachtige plan, maar de extra batterijafvoerkanaal van belang zal zijn tenzij u van het plan slaap aanpassen en weergave-instellingen.
  • Klik op de “Wisseling strekking zetting” verbinding voor uw geselecteerde plan te herzien van de slaap en weergave-instellingen. Deze instellingen hebben geen invloed op de snelheid van uw laptop, maar u kunt uw levensduur van de batterij aanzienlijk verhogen door vermindering van de instelling van de helderheid en het inschakelen van de slaapstand in de rubriek “On Battery”.
  • Klik op “Wijzigingen opslaan” en sluit het scherm opties voor energiebeheer.

Tips & waarschuwingen

  • Informatie in dit artikel is van toepassing op Windows 7 en Windows 8. Iets of aanzienlijk kan variĆ«ren met andere versies.

HP 503376-001 Laptop-oplader

HP WO03XL 725606-001 Batterij 2950mAh/33Wh 11.1V

Sony AC-NB12A Laptop-oplader

Dell 2TXYM 709MT 3WN11 H240AS-00 Laptop-oplader

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

BATTERIJ BOSE 063404 – 7.4V – 2230mAH/17Wh – accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *