Hoe overdracht nummers van een Laptop naar een mobiele telefoon

Veel van de hedendaagse mobiele telefoons zijn niet langer alleen elementaire telefoonfuncties–ze geworden interactieve, multimedia-apparaten die u toestaan om het afspelen van muziek voor onderweg, onder vele andere functies. Veel bevatten grotere geheugenchips die u toestaan om het uploaden van muziek in verschillende formaten (MP3, WMA).

Zoals een desktopcomputer, het overzetten van liedjes op een mobiele telefoon met behulp van een laptop is een eenvoudig proces. Binnen no-time, om te beginnen genieten van uw favoriete muziek zonder extra ingewikkeld hardware.

Wat die u nodig hebt

  • USB-kabel
  • Sluit uw telefoon aan de laptop via de meegeleverde USB-kabel. U hoort een geluid waarin staat dat de computer de telefoon als een verwijdering apparaat heeft gedetecteerd.
  • Klik op de Windows “Start” knop en klik op ‘Mijn Computer’. Moet u uw telefoon vermeld als een verwijdering apparaat samen met andere verwijdering apparaten op uw computer. De telefoon is een stationsletter (bijvoorbeeld J: D:, K:) die afhankelijk is van de computer toegewezen.
  • Dubbelklik op uw telefoon. U ziet de muziekmap. Dubbelklik erop om het venster te openen.
  • Zoek het liedje dat u wilt overbrengen naar uw mobiele telefoon en klik met de rechtermuisknop. Klik op “KopiĆ«ren”. Ga terug naar het geopende venster van de map muziek en met de rechtermuisknop op een lege plek. Klik op “Plakken” wilt overbrengen van het lied naar uw mobiele telefoon. Verschillende telefoons ondersteunen verschillende audio formaten (MP3, WMA, AAC). Raadpleeg de handleiding van uw telefoon voor het juiste formaat om te dragen.
  • Herhaal stap 4 om extra liedjes op uw mobiele telefoon. Sluit het venster van de map muziek wanneer u klaar bent.
  • Koppel je telefoon veilig los van de laptop door te klikken op het pictogram “Safely remove hardware” op lagere recht van het systeemdienblad. Selecteer de stationsletter die overeenkomt met de mobiele telefoon en klik op ‘Stop’. De mobiele telefoon van de computer loskoppelt wanneer het pop-upbericht verzoekt u om dit te doen.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige telefoons vereisen terts-verschijnende partij software om liedjes; Raadpleeg uw handleiding over de juiste stappen om liedjes celtelefoons.

HP 503376-001 Laptop-oplader

HP WO03XL 725606-001 Batterij 2950mAh/33Wh 11.1V

Sony AC-NB12A Laptop-oplader

Dell 2TXYM 709MT 3WN11 H240AS-00 Laptop-oplader

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

BATTERIJ BOSE 063404 – 7.4V – 2230mAH/17Wh – accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *