Hoe weet je zeker dat de nieuwe laptopadapter past?

Is de adapter van jouw laptop stuk? Geen probleem, op onze webshop vind je gemakkelijk een nieuwe adapter. Via het merk, model en type van jouw laptop kom je bij de juiste adapter uit en kun je in veel gevallen kiezen tussen origineel of een goedkoper alternatief merk. Wil je graag nog controleren of je zeker de juiste krijgt? Dan zijn er een paar kenmerken waar je op mag letten. Naast het voltage en wattage van de adapter, is ook de plugmaat erg belangrijk. Want als het plugje iets te groot of te klein is, maakt de adapter geen contact met jouw laptop.

Wat is de plugmaat van jouw laptopadapter?

Met de plugmaat bedoelen we de afmetingen van het tipje van de adapter. Wanneer dit klopt, weet je zeker dat de laptopadapter past. Wanneer de maat afwijkt zal de adapter niet goed contact maken met jouw laptop, waardoor hij niet oplaadt.

Hoe meet je de plugmaat van jouw adapter op?

Je meet de plugmaat van een laptopadapter door de buitenmaat en de binnenmaat van de plug te meten in millimeters. Dit kun je het beste doen met een schuifmaat. Meet eerst de buitenkant van de plug door hem tussen de schuifmaat te klemmen. Daarna neem je de maat van de binnenkant op door de pinnetjes aan de andere kant van de schuifmaat in de plug te schuiven.

Heb jij een nieuwe oplader nodig? Bij ons vind je gemakkelijk en snel een nieuwe laptopadapter.

TOSHIBA PA3929U-1BRS PA3931U-1BRS Batterij 66WH 10.8V

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Samsung A3514_DPN Laptop-oplader

Acer AP14A8M Batterij 5910mAh/22.46wh 3.8V

ACER ADP-18TB 2-515-5305 R33030 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *