Hoe te configureren van een Laptop

Een laptopcomputer is ingesteld zodat het kan opnieuw geconfigureerd worden met verschillende geheugen, veiligheid, snelheid en andere opties. Deze verschillende configuraties kunnen worden sleutel tot hoe uw laptop presteert. De manier waarop die de interne onderdelen van de computer zijn ingesteld kunt bepalen hoe lang de levensduur van de batterij duurt en hoe snel de computer wordt uitgevoerd. Kan er een trade-off tussen computer snelheid en batterij vermogen. Het is belangrijk om uw behoeften vóór het opnieuw configureren van uw laptopcomputer.

  • Maak een start-up wachtwoord voor uw computer om veiligheid te verhogen. Een wachtwoordhersteldiskette maken, druk op de power-knop op de laptop naar het inschakelen en druk op de toets “F2”. De “Alt” toets ingedrukt terwijl het duwen van de “P”-toets om door de BIOS-pagina’s te bladeren. Zoek de “Systeembeveiliging” pagina. De waarde aanpassen met de pijltoetsen-rechts en links. Wijzigen van de primaire wachtwoord op “Ingeschakeld.” Typ een nieuw wachtwoord en druk op de “Esc” knop om de pagina verlaten en bevestig het wachtwoord.
  • Configureren van de snelheid van de laptop. Verhoog de snelheid van de computer door het opwaarderen naar de RAM. Ter vervanging van 512 zal met 1GB RAM van de computer snelheid met 10 procent verhogen terwijl het verliezen van slechts ongeveer 6 minuten van de maximale batterij.
  • Upgrade van de laptopcomputer snelheid met behulp van een high-end harde schijf zelfs meer. Dit kan kan verminderen gebruiksduur van de batterij van de computer weer maar nodig zijn als u wilt dat een snellere computer. Een high-end harde schijf is geschikt als u geavanceerde programma’s gebruikt waarvoor hoge computer snelheid.
  • Installeer een 2,13 G Hz Pentium M centrale verwerkingseenheid (CPU) als je regelmatig met multimedia werkt. Dit is een high-end processor voor geavanceerde programma’s.

Microsoft BV-T5E Batterij 3000mAh/11.6wh 3.85V

Bose 063404 Batterij 2230mAH/17Wh 7.4V

HP 611483-001 Laptop-oplader

MSI BTY-M6F Batterij 4640mAh/52.89WH 11.4V

CLEVO 6-87-W370S-4271 W370BAT-8 Batterij 5200mah/76.96Wh 14.8V

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *