Accu Thunderobot P640BAT-3 Goede kwaliteit

Holland Accu P640BAT-3 accu 45Wh 11.1V THUNDEROBOT batterij – Nieuw P640BAT-3 accu, Thunderobot P640BAT-3 accu.Een geschikte accu of batterij vindt. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.

BATTERIJ THUNDEROBOT P640BAT-3

Batterijcapaciteit:45Wh
Batterijvoltage : 11.1V

Laptop batterij /  Batterij Voor Thunderobot /  Batterij Thunderobot P640BAT-3

Thunderobot P640BAT-3 accu
Dit product is ook bekend als:
P640BAT-3 6-87-P640S

Accu’s Geschikt voor modellen

Thunderobot ST-R1 ST
Hoe gaat mijn Thunderobot P640BAT-3 laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij P640BAT-3 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de P640BAT-3 laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Thunderobot ST-R1 ST batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de Thunderobot P640BAT-3 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Om de levensduur van een Thunderobot P640BAT-3accu te maximaliseren, is het allereerst van belang dat u hem niet te vaak helemaal leeg laat lopen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Verschillende merken bieden ook software aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat de accu nooit helemaal tot 100% opgeladen wordt. De Lenovo Power Manager is daar een goed voorbeeld van, maar Dell en Samsung bieden ook soortgelijke software aan. Verder zijn er ook laptops die uit zichzelf nooit tot 100% laden, maar daar net onder blijven steken.
6.Als uw laptop voorzien is van een makkelijk vervangbare Thunderobot P640BAT-3 accu en u gebruikt uw laptop vooral thuis, dan kunt u de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Zo wordt de levensduur van de accu verlengd. Bewaar de accu altijd op een koele en droge plek.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Thunderobot P640BAT-3 Batterij de laagste prijs!

Thunderobot P640BAT-3 Battery JP>>Thunderobot P640BAT-3 Battery UK>>Thunderobot P640BAT-3 AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *