Hoe vervang ik een poort voor lader op een mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon opladen poort is de aansluiting op de onderkant van het apparaat waar uw acculader verbindt. In sommige mobiele telefoons verdubbelt de poort voor lader ook als de datapoort, waarmee u overdracht van gegevens naar en van een personal computer. Herhaalde aansluiten en loskoppelen van uw lader kan je opladen poort te slijten. In veel gevallen resulteert dit in een slechte of defecte verbinding met uw telefoon lader. Ter vervanging van de batterij poort vereist dat u de telefoon volledig ontmantelen.

Wat die u nodig hebt

  • Torx schroevendraaier
  • Phillips hoofd schroevendraaier
  • Credit card
  • Zet uw telefoon en leg het gezicht naar beneden op een vlakke ondergrond. Verwijder de batterijklep terug en verwijder de batterij uit het compartiment in de telefoon.
  • Verwijder alle schroeven van de achterkant behuizing van de telefoon. De meeste mobiele telefoons worden samengehouden met Torx-schroeven, maar veel telefoons ook Phillips-head schroeven gebruiken. Een creditcard of een soortgelijke tool invoegen door de kloof langs de buitenste rand van de behuizing van de telefoon. De creditcard gebruiken om te loeren de behuizing terug vanaf de telefoon.
  • Haal de lintkabel die zich uitstrekt van de onderzijde van de telefoon tot de belangrijkste printplaat. De credit card te wrikken uit de opladen poort plastic dopje gebruiken
  • Draai de schroeven vastmaken van de lading poort in plaats. Schuif de poort vergadering uit haar compartiment in de onderkant van de telefoon.
  • Het omkeren van deze procedure als u wilt installeren van de nieuwe poort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *