Hoe je laptop te dragen

Wanneer u werkt met een mobiele computer, is het belangrijk om bepaalde regels in acht nemen.Onjuiste behandeling van de laptop kan leiden tot beschadiging van sommige elementen en vermindering van de levensduur van de computer in het algemeen.
gids
1
Denk aan de basisregel van het vervoer van een mobiele computer: nooit dragen een laptop ingeschakeld.De praktijk toont aan dat deze methode leidt tot een verslechtering van de harde schijven.Elke shake-up van de inrichting tijdens bedrijf kan het optreden van krassen op de platen veroorzaken.
2
gebruikt om een ​​laptop speciaal geval te dragen, maar beter – een zak.Kom naar de keuze van dit accessoire met een grote verantwoordelijkheid.Hoogwaardige laptoptas moet sterk genoeg zijn.Bovendien moet het huidige pakkingen en spanbanden.Hun aanwezigheid voorkomt ongewenste trillingen die optreden tijdens het transport van de inrichting.
3
Kies maat zakken, wijzend op de grootte van de mobiele computer.De meeste onderdelen zijn ontworpen o

m een ​​laptop transporteren enkele diagonale matrix (14, 15,6 en 17 inch).
4
Bij de aanschaf van een tas, op het volgende kwaliteit: het water-bestendigheid en duurzaamheid van het frame.De aanwezigheid van een dergelijke accessoire zal voorkomen dat vocht in de lage-energie-woningen tijdens regen en beschermt de notebook tegen vallen.
5
Wees bijzonder voorzichtig bij het verplaatsen van de mobiele computer in het koude seizoen.Laat het toestel na uitschakeling afkoelen tot kamertemperatuur.Niet zet de laptop na de abrupte verandering in de omgevingstemperatuur.Dit leidt meestal tot condensatie.
6
Vergeet niet dat de taak van de batterij en de vloeibare kristallen matrix heeft een negatieve invloed negatieve temperatuur.In geen geval niet draaien op de laptop in de winter op de straat.
7
mobiele pc Laat warm tot kamertemperatuur.Het beste is om ten minste één uur wachten alvorens het apparaat.
8
Als u niet wilt dat om een ​​tas te gebruiken, koop een rugzak voor uw laptop.Het heeft een plastic container verzegeld met een speciaal materiaal.Deze rugzak is geweldig om uw computer te beschermen in het geval van een val en het voorkomen van het binnendringen van vocht in het apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *