Hoe de prestaties van de laptop te verbeteren

moderne laptops hebben een zeer hoge potentieel op het gebied van prestaties.Natuurlijk, terwijl de kosten ook hoog.Als je wilt om het meeste uit uw computer te krijgen, maar het heeft een budget notebook, moet u aandacht besteden aan de parameters, zoals de prestaties en de temperatuur voor.Het uitvoeren van een reeks eenvoudige stappen, en je kunt eigenlijk verbetering van het werk laptop .
gids
1
ontdoen van de processen die zijn opgenomen bij het opstarten en in de toekomst zijn op de achtergrond.Je gebruikt ze nog steeds zelden, en bijna hen niet herinneren, maar ze hebben een aanzienlijke impact hebben op uw systeem.Gebruik de Loonies Admint onnodige autostart programma’s te wissen en om het programma uit te schakelen, hoeft u niet op dit moment.Ook het uitschakelen van de processen kunt u Windows Verkenner gebruiken draaien.
2
Schakel alle visuele effecten van uw besturingssysteem shell.Ze worden uitsluitend gebruikt voor esthetische doeleinden, ze zijn functioneel zeer zelden
behulpzaam, en ze nemen het grootste deel van het geheugen van de computer.Zich te ontdoen van hen, kunt u een bepaalde hoeveelheid middelen die kunnen worden gebruikt voor toepassingen en programma’s op te slaan.
3
Met een cooling pad voor de laptop .Het probleem met de meeste laptops – dat ze worden verwarmd, ongeacht waar ze zijn – voor een zachte of een harde ondergrond.Met behulp van een koelplaat, je kunt de hitte computer verminderen minstens twintig procent, wat een positieve invloed op de prestaties heeft.

 Hoe computerprestaties

Veel gebruikers, vooral beginners, vaak klagen over trage prestaties van uw computer verbeteren.En velen van hen niet weten dat ze zelf de schuld voor de problemen met de computer.Het is makkelijker om te zeggen dat de computer is verouderd, of dat de computer is te zwak voor het nieuwe besturingssysteem.De oplossing is goed geconfigureerd computer .
gids
1
te ontdoen van onnodige mappen, etiketten, afbeeldingen, etc.desktop computer .Al deze foto’s, etiketten nemen een bepaalde hoeveelheid geheugen van uw computer .Vooral veel plaatsen van dit alles neemt het bureaublad achtergrond.
2
Als u de kleurweergave verminderen, vermindert de belasting op uw grafische subsysteem computer .Pas kleurweergave van het scherm.In de context menu, selecteer de “medium” niveau op de “Color kwaliteit”.
3
Veel gebruikers te laten bij het kopen van aanpassen van de user interface standaard.Dat wil zeggen, omdat ze opgericht in de winkel.En de winkel niemand zal spelen met de optimale instellingen.Ga naar de “System Properties” – “Advanced” tab.Zoek de sectie « optreden ».In deze sectie stelt u de instellingen als het je past.
4
Wanneer u het besturingssysteem te laden is zeer beïnvloed door opstartprogramma’s.Sommigen van hen, en die alleen maar belemmeren de algemene werkzaamheden.Om dit te doen, ga naar het menu Start en vervolgens – Alle programma’s – Opstarten.Verwijder alle onnodige snelkoppelingen.
5
ook verbruiken veel resources diensten die elke keer dat u het besturingssysteem op te starten te laden.Standaard, veel diensten is gewoon overbodig.En sommige zelfs schadelijk zijn voor veel gebruikers.Bijvoorbeeld, de versleutelingsservice.Veel mensen hun gegevens verloren het gebruik van deze service, ongeluk uw gegevens te versleutelen, en installeer het systeem.
6
De BIOS-instellingen kunnen worden uitgeschakeld op te starten vanaf het station of stations.Download dancomputer wat momentum.In sommige gevallen zal het merkbaar zonder stopwatch zijn.
7
Reinig uw harde schijf, die is van het systeem.Vooral verwijder alle bestanden met de extensie tmp.Dit zijn tijdelijke bestanden van Windows, die uiteindelijk zal verstoppen het systeem meer en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *