accu (3050mah/1174wh) geschikt voor Samsung EB-BA800ABE

Is de batterij van jouw Samsung EB-BA800ABE Lite sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon of tablet. De accu heeft een grote capaciteit en voorziet je apparaat van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij. Wil jij een extra accu of de batterij van je apparaat vervangen? Bestel dan nu de originele accu voor de Samsung EB-BA800ABE Lite en beleef uren plezier.

BATTERIJ SAMSUNG EB-BA800ABE

Batterijcapaciteit:3050mah/1174wh
Batterijvoltage : 3.85V

Laptop batterij /  Batterij Voor Samsung /  Batterij Samsung EB-BA800ABE

Samsung EB-BA800ABE accu
Dit product is ook bekend als:
EB-BA800ABE

Accu’s Geschikt voor modellen

Samsung Galaxy A8 SM-A8000 EB-BA800ABE
Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Samsung EB-BA800ABE batterij presteert uw Samsung Galaxy A8 SM-A8000 EB-BA800ABE weer als nieuw! De batterij van uw Samsungslijt snel als u die te vaak oplaadt. Daardoor neemt de capaciteit af en raakt uw accu steeds sneller leeg. Om uw toestel weer als vanouds te laten presteren kunt u het beste uw oude batterij vervangen door een originele Samsung EB-BA800ABE batterij! Op zoek naar een originele Samsung EB-BA800ABE batterij voor uw Samsung Galaxy A8 SM-A8000 EB-BA800ABE telefoon? Dan moet u bij www.accu-pc.nl! 12 maanden garantie is bij ons de standaard. Smartphone: batterijduur verlengen met tips 1.Installeer de nieuwste versie van het besturingssysteem In elke nieuwe versie wordt aandacht aan de prestatie van de Samsung EB-BA800ABEaccu geschonken. 2.Stel een donkere achtergrond in Een lichte achtergrond trekt de Samsung EB-BA800ABEbatterij sneller leeg. 3.Zet de trilfunctie uit Zo gaat de Samsung EB-BA800ABE batterij in uw telefoon een stuk langer mee. 4.Schakel niet gebruikte applicaties helemaal uit Applicaties die u niet gebruikt blijven op de achtergrond draaien. Zo maken ze stiekem gebruik van deSamsung EB-BA800ABEbatterij. Warmte van de zon, de verwarming of in uw broekzak zorgt ervoor dat de Samsung EB-BA800ABE batterij sneller leeg loopt. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Samsung EB-BA800ABE Batterij de laagste prijs!

Samsung EB-BA800ABE Battery JP>>Samsung EB-BA800ABE Battery UK>>Samsung EB-BA800ABE AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *