Koop accu voor Alcatel TLi014A1

Is de batterij van jouw Alcatel TLi014A1 Lite sneller leeg dan wat je gewend was? Dan wordt het tijd om je batterij te vervangen. Met een originele batterij ben je zeker van compatibiliteit met je telefoon of tablet. De accu heeft een grote capaciteit en voorziet je apparaat van nieuwe energie. Lange gesprekken, internetten en games zijn geen probleem meer met een nieuwe batterij. Wil jij een extra accu of de batterij van je apparaat vervangen? Bestel dan nu de originele accu voor de Alcatel TLi014A1 Lite en beleef uren plezier.

BATTERIJ ALCATEL TLi014A1

Batterijcapaciteit:1400mah
Batterijvoltage : 3.7V

Laptop batterij /  Batterij Voor Alcatel /  Batterij Alcatel TLi014A1

Alcatel TLi014A1 accu
Dit product is ook bekend als:
TLi014A1

Accu’s Geschikt voor modellen

Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020
Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Alcatel TLi014A1 batterij presteert uw Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020 weer als nieuw! De batterij van uw Alcatelslijt snel als u die te vaak oplaadt. Daardoor neemt de capaciteit af en raakt uw accu steeds sneller leeg. Om uw toestel weer als vanouds te laten presteren kunt u het beste uw oude batterij vervangen door een originele Alcatel TLi014A1 batterij! Op zoek naar een originele Alcatel TLi014A1 batterij voor uw Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020 telefoon? Dan moet u bij www.accu-pc.nl! 12 maanden garantie is bij ons de standaard. Smartphone: batterijduur verlengen met tips 1.Installeer de nieuwste versie van het besturingssysteem In elke nieuwe versie wordt aandacht aan de prestatie van de Alcatel TLi014A1accu geschonken. 2.Stel een donkere achtergrond in Een lichte achtergrond trekt de Alcatel TLi014A1batterij sneller leeg. 3.Zet de trilfunctie uit Zo gaat de Alcatel TLi014A1 batterij in uw telefoon een stuk langer mee. 4.Schakel niet gebruikte applicaties helemaal uit Applicaties die u niet gebruikt blijven op de achtergrond draaien. Zo maken ze stiekem gebruik van deAlcatel TLi014A1batterij. Warmte van de zon, de verwarming of in uw broekzak zorgt ervoor dat de Alcatel TLi014A1 batterij sneller leeg loopt. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Alcatel TLi014A1 Batterij de laagste prijs!

Alcatel TLi014A1 Battery JP>>Alcatel TLi014A1 Battery UK>>Alcatel TLi014A1 AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *