Hoe de temperatuur van het notebook verlagen

Notebook – een gadget dat is zeer makkelijk te gebruiken, zoals in de aanwezigheid van een draadloze internetverbinding, kunt u werken waar u maar wilt.Ook zal de laptop van pas komen voor mensen die leiden “nomadische” lifestyle.En bijna elke laptop eigenaar vroeg of laat geconfronteerd met het probleem van oververhitting van de machine.Het geeft veel overlast, vooral als u werkt met een laptop op je schoot.Hoe de temperatuur uw laptop te verlagen?
u nodig
  • kan perslucht, borstels, koelpasta, een geventileerde rek, schroevendraaier van.

gids

1

systeem laptop op het werk aanzienlijk verwarmd.Vandaar dat in elk computer koelsysteem geïnstalleerd.Maar na verloop van tijd, de laptop oververhit raakt en leveren aanzienlijke ongemak.Het beste is om direct uit de tool, waarmee je in staat om de temperatuur van het systeem voortdurend te controleren zal zijn geïnstalleerd.Het is heel eenvoudig en niet veel van de middelen te besteden.Als uw laptop oververhit boven de norm, dan zijn er versch

illende manieren om dit fenomeen te elimineren.
2
Probeer energiebesparende modus configureren.Merk op dat de laptop wordt verwarmd wanneer het wordt gebruikt.Stel het voor optimaal gebruik.Stel het interval waarna de laptop in slaapstand gaat.Merk op dat het uitschakelen van het scherm helpt ook het vuur lager.Check out hoe veel gebruik van hulpbronnen programma dat draait op de achtergrond.Laten werken alleen degenen die je nodig hebt.
3
Een andere manier om de temperatuur te verlagen – te verhogen de achterzijde eindigen een beetje Notebook .Openingen gewoonlijk onder of keyboard.Oppakken van een kleine notebook, zul je zorgen voor een meer intensieve luchtcirculatie en laat de temperatuur van het systeem.
4
Kopen ventileren stand.Meestal wordt aangedreven door een USB-poort.De essentie ligt in het feit dat het aanvullende ventilatoren die helpen het lichaam koel en de vereiste aanvullende luchtstroming geïnstalleerd.Merk op dat moet worden gebruikt wanneer de laptop draait op het netwerk, zoals het rek verbruikt veel energie.
5
Reinig regelmatig het koelsysteem.Na verloop van tijd, de ventilatorbladen verzameld veel stof in de lucht.Dit stof begint te interfereren met de normale werking, zodat de ventilatoren beginnen te koelen laptop slechter en de temperatuur groeit gestaag.Voor het reinigen moet huisdelen die de ventilator verwijdert, de toegang tot het koelsysteem krijgen.Reinig het hele systeem via kwasten en spuiten met perslucht.
6
ook moeten veranderen in de tijd, de koelpasta.Het is de schakel tussen de CPU en de heatsink.Als de koelpasta begint om zijn kwaliteit te verliezen, is het niet langer om warmte te geleiden.Het vervangen van de koelpasta – een eenvoudig proces, zodat je het kunt doen met je handen thuis.Echter, als uw laptop is nog steeds onder de garantie valt, moet je het opnemen in het service center, als gevolg van ongeautoriseerde tussenkomst garantie niet te vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *