Samsung telefoon lader compatibiliteit

Samsung, een Koreaans elektronikabedrijf, biedt een brede selectie van mobiele telefoons en mobiele telefoon laders. Met dergelijke een brede selectie van zowel telefoons en laders, het vinden van een compatibel lader kan een uitdaging zijn.

Soorten laders

  • Drie voorkomende soorten mobiele telefoon laders zijn auto opladers, laders die aansluiten op een standaard stopcontacten en USB-laders die rechtstreeks op een desktop- of draagbare computer aansluiten. Vaak, auto-laders en elektrische ladingen zijn uitgerust met afneembare USB koorden, twee-in-één functionaliteit bieden.

Poort compatibiliteit

  • Meest recente model Samsung telefoons nemen mini-USB of micro-USB-poorten, maar niet elke Samsung telefoon maakt gebruik van deze poorttypen. Daarom een Samsung lader die compatibel is met een Samsung telefoon mogelijk niet compatibel met een ander toestel van Samsung.

Compatibiliteit met telefoons van andere merken

  • Samsung laders zijn soms compatibel met andere fabrikanten telefoons (zoals Motorola, Nokia en LG) die identiek poorten hebben. De input spanning, stroom en frequentie voorschriften moeten echter hetzelfde op beide telefoons. Ook een Samsung oplader met een identieke poort mogelijk niet volledig-functioneel met een ander merk.

Waar te koop laders

  • Samsung laders kunnen worden gekocht bij de meeste draadloze providers die Samsung telefoons, zoals AT&T, Sprint en Verizon winkels voeren. Samsung laders kunnen ook online worden gekocht via een verscheidenheid van plaatsen, met inbegrip van Samsung.com en veel elektronica leveranciers.

    Een voordeel van Instore winkelen is de deskundige verkoop medewerkers, terwijl een voordeel van online winkelen is de mogelijkheid om te selecteren op basis van het merk en model van een telefoon laders.

Aanbevolen producten:

Lader voor CLEVO ADP-330AB_D – 19.5V 16.9A, 330W – Laptop-oplader voor Clevo P570WM P377SM-A 330W Gaming

Lader voor MSI 19.5V – 19.5V 16.9A, 330W – Laptop-oplader voor MSI GT80 2QE-030NL Titan SLI Gaming

Desktop PC Interne Voeding DELL HP-P3017F3P – – Power Supply voor Dell N381F Vostro 220 230 400 HIPRO 300W Power Supply PSU

Lader voor RESMED 90W – 24V 3.75A, 90W – Laptop-oplader voor ResMed R360-760 S9 Series

Lader voor ASUS PA-1650-78 – 19V 3.42A 65W – Laptop-oplader voor 65W 19V 3.42A Smart Power Cord/Charger PU500CA-XO016P Ultrabook ASUS Pro Advanced ADP-65WH AB

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *