Notebook Battery Levensduur

Notebooks ( en hun neven , netbooks ) zorgen voor draagbaarheid en veelzijdigheid bij de berekening , en de batterijen hebben een goede levensduur : Laptop-batterijen duren voor meerdere jaren , moet hoewel zelfs oplaadbare batterijen uiteindelijk worden vervangen . Verwachte Levensduur

meeste laptop batterijen
moeten duren voor twee of drie jaar . De hoeveelheid tijd die een notebook accu duurt is afhankelijk van het aantal volledige laadt de accu ontvangt over zijn levensduur .
Wanneer de levensduur begint

De Apple blog stelt dat de levensduur van een notebook accu is op wanneer de batterij wordt vervaardigd . Daarom inslaan op batterijen staat niet toe dat de gebruiker om batterijen te gebruiken voor een langere periode van tijd .
Charging Goed

De beste strategie voor het verlengen levensduur van de batterij is te laat de batterij loopt naar beneden volledig bijladen . ( Deze strategie werkt ook voor mobiele telefoons en andere apparaten die oplaadbare batterijen te gebruiken . ) Schakel de computer uit en haal de adapter als de notebook niet in gebruik is .
Manieren om batterijen te besparen
verlengen

batterijen
in koele omgevingen gehouden laatste iets langer dan de batterijen bij kamertemperatuur bewaard . Wanneer de batterij is nodig voor de laptop , verwijder deze uit de computer bij ongeveer 40 tot 80 procent lading . Plaats de batterij in een koele ruimte en steek hem terug in de laptop wanneer het nodig is .
Topping Up

een laptop batterij vaak opgeladen wanneer het niet laag op stroom zorgt ervoor dat de batterij aan het einde van zijn levensduur veel eerder dan wanneer de batterij wordt regelmatig opgeladen wanneer deze bijna op is ( of buiten ) de macht .

bereiken

Aanbevolen producten:

BATTERIJ LENOVO L15L3A03 – 10.8V – 24Wh – accu

BATTERIJ ASUS A32N1405 – 10.8V – 56WH – accu

Lader voor ACER A13-045N2A – 19V – 2.37A 45W – Laptop-oplader voor Acer Aspire Switch 11 Acer Chromebook 11

Lader voor ACER ADP-135KB – 19V 7.1A, 135W – Laptop-oplader voor Aspire VN7-591G-73MJ,VN7-591G-75H9/796V

Lader voor ASUS PA-1650-78 – 19V 3.42A 65W – Laptop-oplader voor 65W 19V 3.42A Smart Power Cord/Charger PU500CA-XO016P Ultrabook ASUS Pro Advanced ADP-65WH AB

accu-pc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *