Telefoon lader specificaties

Bij het selecteren van een lader van de telefoon, moet de lader de mogelijkheid om aan te passen van de telefoon gebruik. Telefoons met Internet, GPS en de mogelijkheid om te spelen video’s en muziek gebruiken de accu in een sneller tempo dan telefoons gebruikt alleen voor gesprekken. De lader van de telefoon van een kwaliteit kunt u praten en laad de telefoon op hetzelfde moment.

USB-lader

  • Zoals de lader van USB multi mobiele telefoon laders elimineren de noodzaak om te vinden van een specifieke lader. De lader maakt gebruik van een USB-aansluiting en uitgangen van een maximum van 200 mA en 5.5 V. Een van de connectortypen opgenomen is de 3,5-mm aansluiting, gemeenschappelijk naar de Nokia ik. De andere verbindingslijnen sluit ook aan op telefoons zoals Motorola, Sony Ericsson en Samsung. De lader heeft een totaal van acht connectortypen. Met een gewicht van 3/4 oz. in een witte plastic cover, kost deze oplader rond $18 vanaf 2010. Het komt met een intrekbare USB-kabel en draagtas.

Batterij geëxploiteerd laders

  • Batterijbedreven mobiele telefoon laders aanrekenen de mobiele telefoon zonder een externe krachtbron. De lader kunt u de telefoon opladen terwijl het gebruiken van het. Laders zoals de Energizer Energi To Go gebruik twee AA batterijen. Hoewel de fabrikant twee AA lithium-batterijen levert, is geen AA batterij compatibel met de lader. De tijd die nodig is om te laden dat de telefoon volledig is hetzelfde als de tijd die het kost om Laad de telefoon van een muur adapter. Andere laders zoals de Turbo-Charge bieden drie volledige kosten op twee AA batterijen. De lader is herbruikbaar en wordt geleverd met een lage batterij waarschuwingssysteem en een aan/uitschakelaar. De lader is compatibel met telefoons zoals BlackBerry, Kyocera, Audiovox en één Palm Treo.

Noodgevallen laders

  • Noodgevallen laders laden de mobiele telefoon, zodat hebt u de mogelijkheid om noodoproepen. De lader is niet bedoeld om te laden van de telefoon voor langdurig gebruik. Laders zoals de Clipper Gear Cell Phone Emergency oplader is lichtgewicht en maakt gebruik van vier AA-batterijen. Het kleine compacte formaat geeft ongeveer 25 minuten van besprekingstijd voor elke 20 minuten kosteloos. De kits hebben adapters voor gebruik met de Nokia, Siemens, Motorola en Sony Ericsson-telefoon. De CPS-Cellboost is een eenmalige wegwerp emergency GSM lader. Zodra de Cellboost aan de mobiele telefoon hecht, annuleerteken verbruiker merk oproepen onmiddellijk. De lader biedt meer dan een uur gesprekstijd. Een Cellboost kost ongeveer $10 vanaf 2010. Ongeveer de grootte van een Zippo aansteker is de lader compatibel met LG, Samsung, Nokia, Siemens, Sanyo en Sony Ericsson telefoons.

Aanbevolen producten:

BATTERIJ ASUS C11P1501 – 3.85V-4.4v/11.5wh – 3000mah – Smartphone batterij

BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E – 3.85V – 3000mAh/11.6wh – Smartphone batterij

BATTERIJ NOKIA BV-T3G – 3.8V – 2000mah – Smartphone batterij

BATTERIJ MICROSOFT BV-T5E – 3.85V – 3000mAh/11.6wh – Smartphone batterij

BATTERIJ NOKIA BL-4J – 3.7V – 4.4WH – Smartphone batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *