Hoe maak je een laptop kiezen

De grootte en draagbaarheid van een laptop is de meest populaire reden dat mensen ervoor kiezen om een aan te schaffen . Net als zijn desktop tegenhanger , een laptop computer heeft vele mogelijkheden in termen van prijs en prestatie . Hier is uw gids voor het kiezen van de laptop die geschikt is voor uw behoeften .

1.

Beslis over de grootte van het scherm u liever op basis van uw verbruik . Gamers moeten kiezen voor een scherm dat groot genoeg is om alle spannende graphics maken terwijl studenten moeten kiezen voor iets kleiner en gemakkelijker op de ogen . Er zijn vele maten die er zo veel aandacht besteden aan wat voor u werkt .

2.

Denk na over hoe u uw laptop gebruiken om te beslissen over de prestaties specificaties . Als u genieten van het maken van films , bijvoorbeeld , moet je een laptop die wordt geleverd met een DVD-station en een groot geheugen om uw films te houden selecteren . Maar als je veel reist , is het de moeite waard om een laptop die wordt geleverd met een ingebouwde draadloos internet kaart te kiezen .

3.

Informeer bij de fabrikant of de verkoper over upgrade-opties . Technologie verandert snel en je laptop moet in staat zijn om vele jaren mee als je de mogelijkheid om geheugen of harde schijven te upgraden .

4.

Vraag over details die vaak over het hoofd gezien , zoals levensduur van de batterij , connectiviteit havens en netwerkmogelijkheden . Deze factoren kunnen ernstige gevolgen hebben voor de manier waarop u uw computer gebruikt , dus kies een laptop met een mooie balans van alle drie .

5.

Ga online om te controleren of er concurrenten zijn die dezelfde computer voor een korting . Als dat zo is , kunt u in staat om te onderhandelen met een andere retailer en krijgt de prijs die u wilt .

6.

Overweeg een uitgebreide garantie . Door hun grootte , laptops bevatten onderdelen die worden gepropt in een krappe ruimte met vele complexe verbindingen en , in tegenstelling tot de desktop computers , hun tere delen niet gemakkelijk uit elkaar komen . Als er iets misgaat , kunt u kijken naar uw uitgebreide garantie om onverwachte kosten te dekken .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *