Clevo W517BAT-3 10.8V 23Wh accu

Nieuwste technologie: de nieuwste technieken, het laagste gewicht. De grootste accu Clevo W517BAT-3 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe W517BAT-3 batterij, goedkope, snelle levering, goede service. 100% nieuwe hoogwaardige vervangende Batterij W517BAT-3,1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

BATTERIJ CLEVO W517BAT-3

Batterijcapaciteit:23Wh
Batterijvoltage : 10.8V

Laptop batterij /  Batterij Voor Clevo /  Batterij Clevo W517BAT-3

Clevo W517BAT-3 accu
Dit product is ook bekend als:
W517BAT-3 6-87-W517S-2CF1

Accu’s Geschikt voor modellen

CLEVO W517 serie
Hoe gaat mijn Clevo W517BAT-3 laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij W517BAT-3 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de W517BAT-3 laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de CLEVO W517 serie batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de Clevo W517BAT-3 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Om de levensduur van een Clevo W517BAT-3accu te maximaliseren, is het allereerst van belang dat u hem niet te vaak helemaal leeg laat lopen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Verschillende merken bieden ook software aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat de accu nooit helemaal tot 100% opgeladen wordt. De Lenovo Power Manager is daar een goed voorbeeld van, maar Dell en Samsung bieden ook soortgelijke software aan. Verder zijn er ook laptops die uit zichzelf nooit tot 100% laden, maar daar net onder blijven steken.
6.Als uw laptop voorzien is van een makkelijk vervangbare Clevo W517BAT-3 accu en u gebruikt uw laptop vooral thuis, dan kunt u de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Zo wordt de levensduur van de accu verlengd. Bewaar de accu altijd op een koele en droge plek.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Clevo W517BAT-3 Batterij de laagste prijs!

Clevo W517BAT-3 Battery JP>>Clevo W517BAT-3 Battery UK>>Clevo W517BAT-3 AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *