Een alternatieve manier om een ​​laptop batterij opladen ​​

Laptops bewind als een handige, op de weg computer voor zwaar werk toen uit de buurt van een normaal werkstation of bureau Een laptop kunnen werknemers om thuis te werken of die conferenties of andere werkzaamheden van de andere kant van de aardbol batterij van een laptop is de essentiële kracht bron dat maakt de computer draagbaar, en gelukkig zijn er meerdere manieren om hem op te laden

Zonne-energie
Indien een bedrijf stuurt vaak haar medewerkers reizen kan een efficiënt alternatief laadmethode in het gebruik van zonne-energie werkgevers liggen kunnen zonnepaneel opladers waarmee medewerkers laptops overal laden met toegang tot zonlicht Het is essentieel om een ​​paneel dat de juiste voorziet kiezen kopen spanning voor de laptop bij benutting van het maximaal vermogen om schade te voorkomen

Adapters
Auto laptop laders zijn goedkoop en makkelijk te vinden in de winkels worden deze adapters aansluiten op de sigarettenaansteker van een auto lichter en zetten gelijkstroom van de accu op de AC stroom die de laptop gebruikt Sommige adapter modellen werken ook in vliegtuigen en andere voertuigen of boten

Hand Crank Generator
Een minder gebruikelijke optie ligt in het gebruik van een hand zwengel generator Een hand slinger generator kan macht aan een laptop accu in ongewone of extreme omstandigheden waar er geen klaar levering van elektriciteit Geen technologie normen bestaan ​​momenteel voor de hand crank generatoren opladen te bieden, dus zorgen voor een hoge kwaliteit model dat werkt met uw specifieke laptop model te kiezen

Openbare en privé-stopcontacten

Openbare stopcontacten zijn overal, met inbegrip van Wi-Fi hotspots, luchthavens en zelfs gewone bakstenen en mortel winkels Mensen hebben de neiging om te helpen uit te breiden of in extreme noodsituaties en zullen ze vaak laat u uw laptop met behulp van een bedrijf ‘openbare of zelfs particuliere stopcontacten opladen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *