Xiaomi Black Shark lekt in korte video, vandaag aankondiging

Vandaag zal er een toestel worden onthuld waar we nog ontzettend weinig van weten. Dit is de Xiaomi Black Shark en dit zou een echte smartphone voor gamers moeten worden. Er is nu al een korte video van de smartphone opgedoken.

Video

Op de dag voor de lancering van de Xiaomi Black Shark-smartphone is een heel kort filmpje opgedoken waarin we het toestel in het echt kunnen bewonderen.

In de video die maar 3 seconden lang is zie we de Xiaomi Black Shark in de hand van wat waarschijnlijk een journalist zal zijn. Op de achtergrond ligt de doos waar een vreemde afbeelding op staat, maar het gaat natuurlijk om de smartphone zelf. We zien inderdaad dat de Xiaomi Black Shark-smartphone ronde hoeken heeft en aan de onderzijde en vingerafdruksensor. Vooral de achterzijde ziet er ‘anders’ uit, het is niet vlak en heeft een soort extra laag maar wat dat is of wat daaronder zit krijgen we niet te zien.

In een eerder gerucht zagen we op een foto dat de Xiaomi Black Shark een extra accessoire heeft. Volgens het gerucht zou dat een extra Bluetooth-controller zijn waarmee het toestel op een Nintendo Switch laat lijken. Dit zien we in de video niet terug, het zou kunnen dat de controllers apart worden geleverd of dat het genoemde gerucht gewoon onzin is.

Andere geruchten laten ons weten dat de Xiaomi Black Shark gebruik zal maken van een Snapdragon 845-chipset, 8GB werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen. Dat laatste is wel erg weinig voor een smartphone waar games op gespeeld gaan worden. Het scherm zou een pixel-verhouding hebben van 2160 bij 1080 en het 18:9-formaat gebruiken.

Beschikbaarheid

In de loop van de dag zullen we op al onze vragen antwoord hebben want de presentatie van de Xiaomi Black Shark staat gepland voor vandaag. Of ze daar met opzet vrijdag de dertiende voor uitgekozen hebben weten  we niet.

HP 611483-001 Laptop-oplader

Microsoft 1627 Laptop-oplader

Motorola 82-150612-01 Batterij 2400mAh 3.7V

HP PCA222 633196-001 PS-6221-7 Laptop-oplader

ADVENT SQU-710 EUP-P5-1-24 4UR18650F-QC-PL1A Batterij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *